Szerintetek is 2 csik Van? Teszteltem kb 8 nap múlva kell megjöjjön
Figyelt kérdés
Világos rózsaszín második csik de nagyon halvány ez lehet pozitív??Nem terveztük de örülnénk neki nagyon!!!#negatív #Pozitív' Baba
2018. okt. 20. 19:44
12/49 anonim válasza:
lehet kaprazik a szemem de lehetseges hogy meg van egy csik , de tul hamar tesztelsz 1 het az sok meg ...majd vard meg a nemvartat , tudom nehez ,mert en is ugy voltam vele , ugy vartam teszteljek :D
14/49 A kérdező kommentje:
Élőben sokkal jobban látsziknem kell hunyorítani sem de csak kíváncsi voltam azért is csináltam a tesztet mert olyan furcsa szurkálás van a hasamban meg néha megjön érzés de ez még nem lehet mert soha nem jelez előre 8 napot azért hittem azt h beágyazódás :)) de köszönöm mindenkinek a válaszát ment a zöld pacsi :))
2018. okt. 20. 20:27
16/49 anonim válasza:
Nagyon halvany pozi.(!) Nem vart napjan csinald vagy az azt koveto napokban akkor mar erosebbnek kell lennie ha terhes vagy!
17/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm úgy lessz :)
2018. okt. 20. 20:57
18/49 anonim válasza:
En is látok 2csíkot!
Drukkolok!!
19/49 A kérdező kommentje:
Húúú köszönöm szépen !😊😊😊
2018. okt. 20. 21:13
20/49 anonim válasza:
Én már a legelsö teszten is láttam halványan,pár nap múlva tesztelj ujra akkor majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!