Vetetés után hanyadik hétre a leggyakoribb hogy megjön?
Sziasztok . Tudom mindenkinél ez máshogy van szervezettől függ stb, de kiváncsi vagyok véleményetekre tapasztalaitokra.
5 hete volt hogy abortuszom volt,sima abortusz nem magamtól vetéltem el. Még nem jött meg a mensim. Igazábol mütét után is max 1 hétig pár csepp vérzés volt de nem ez számit. Fent áll a lehetőség hogy 6. Hétre se jön meg? Az baj? Kinek mi a tapasztalata? Mármint aki vetetett és nem elvetélt mert azt is hallottam mind a két helyzet másabb vérzés szempontjánol is.
Nagyon egyéni.
Nekem. 36 napra rá jött meg. Aztan a második ciklus meg 46 napra sikerült.azutan meg újra terhes lettem a most 7 hónapos kisfiammal.
Ha az a kerdesed,hogy meddig normalisbilletve mikor kell orvoshoz fordulni:
Az elso missed ab-om utan kb. 1 het intenziv verzes majd meg a 6. heten is volt kis barnazasom. Sajnos kis maradek bentmaradt, igy kaparas lett a vege.
Szerintem ha nem jon meg 6-8 hetig menj vissza kontrollran
Masodiknal egy het verzes +1 het barnazas utan megszunt minden kb. 5. Hetre megjott.
Remelem m8nden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!