Mik a peteérés hiányának leggyakoribb okai?
Szerintem valamilyen jellegű elégtelen pajzsmirigy működés.Az egyik b.nőmnek strummája volt,megműtötték,a doki azt ne számítson arra,hogy lesz gyereke ebben az életben.Most áprilisban fog szülni. :)Mindig vannak csodák,csak hinni kell és reménykedni! :)
Sok Sikert!
Betegség,életkor helytelen táplálkozás,dohányfüst, alkohol.
A Pajzsmirigy a hormonrendszer karmestere.Jód hiányában nem tudja ellátni a feladatát.(Magyarország területe jódszegény)Ilyenkor tanácsosabb a jódot pótólni és nem kész hormont szedni,de az orvosok előszeretettel nyúlnak egyből a hormonkészítményekhez.
A Barátcserje kapszulát próbáld ki előszőr és jódtartalmú étrendkiegészítőt.
Szedtél fogi gátló? Mert ha igen akkor idő kell amég helyreáll.
De szivesen megnézem a görbédet,akkor pontosabb választ tudok nyújtani.
Köszi. Se nem dohányzom, se nam iszom, a párom, és a családom szintén cigaretta-mentes. Persze volt idő, mikor gyakran jártam füstös szórakozóhelyekre, de ezt az időszakot már több éve lezártam. A görbém:
Nagyon köszi, hogy megnézed.
A görbédről első ránézésre is egyértelmű a pajzsmirigy csökkent működése.Olvass utána.A legkönnyebben kezelhető emberi betegség,elsősórban nőket érint.
Nekem is volt.Jódtól gyógyultam meg.Volt strumám is.Az is meggyógyúlt magától(vagyis tőlem)A jódot pótóltam.
Szedtem a barátcsrjét is de csak 1 hónapig,de a jód az ami rendbehozott.
Amiket leírtam orvosok és vizsgálatok által bizonyított diagnózis,amiből kigyógyúltam és újabb negatív lelettel tudom alátámasztani.
Hol méred a hődet?
Nyelv alatt mérem. Szerinted menjek el minél hamarabb dokihoz, vagy kezdjek rögtön jódot szedni. A hormonvizsgálat, amit írtam, szerinted magába foglalja ennek a megnézését is? Neked mennyi idő alatt jött rendbe?
Bocs, hogy ennyit kérdezek, számomra teljesen ismeretlen területre tévedtem.
Szerintem kezdd el a Terhes vitamin szedését ,de olyat amiben 150-200 mikrogramm jód van.Az Elevitben nincs jód.A Maternában van.Attól függetlenűl csináltass hormonvizsgálatot.Igen nézik a Tsh-t(ezt az agyalapi mirigy termeli a pajzsmirigy serkentésére) is.Ha ez rossz akkor a pajzsmirigyhormonokat is.Kérjed h nézzék meg.A barátcserjét is kezdd el még ma.
Én a jód pótlására Jódos Kombuchát fogyasztok szinte folyamatosan.
A pajzsmirigyet megnézetném Ultrahangon is,h kizárjuk a golyvát.De mondom nekem nem kellett műteni és meggyógyúlt.
Köszi, elkezdtem már, sajnos az elevitet, amiben nincs jód, és még másfél doboznyi van belőle.
Megvárom a vérvételt, otthon megnézem, hogy milyen hormonokra terjed ki.
Köszi a segítséget, és a bíztatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!