Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyek a leggyakoribb, és a...

Melyek a leggyakoribb, és a legritkább tünetek a terhesség elején?

Figyelt kérdés
nekem már 20napja késik , de még nem mertem tesztet venni..de ilyen aprobb jelek már vannak.. de nem tudom hogy ez terhesség jele lehet -e ? pl: nagyon sokat viszket a mellem, de nincs se megdagadva se megnőve.. akkor esténként ha eszek valamit , rámjön a folyamatos büfögés, de ilyen gyenge mint ha hanynom kellene de közbe meg nem. és még nagyon sokat kell járnom pisilni.. meg felvan puffadva a hasam .

#tünetek.terhesseg
2014. szept. 1. 23:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezek nem feltétlenül tünetek de akár azok is lehetnek. Én kimondottan menstruációs tüneteket éreztem annak idején a lányommal és akkor azt hittem csak késik.(Mint később olvastam ez lehetett a beágyazódás időszaka) Ez kb egy hétig tartott, és semmi. Kb én is 2 hét csúszás után teszteltem pozitívat. Vegyél tesztet az a biztos. Most hasonló tüneteket észlelek, mint rég, de várok, mert akár más is okozhat csúszást és pisilési ingert (akár enyhe felfázás).A teszt picit pontosabb mint a tippek .
2014. szept. 2. 01:06
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Tesztelj! A tünetekből teljesen felesleges tippelgetni pláne, hogy 3 hét késés után már 100%-osan biztos eredményt mutat a teszt.
2014. szept. 2. 06:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Én 7-re nem várom de majd leszakad a mellem, nem úgy fáj mind amikor meg kell jönnie. És mindig görcsöl előtte a hasam jóval, de most semmi.Pénteken tesztelek egyet mert már nem bírom.
2014. szept. 2. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!