Ha esetleg már babás vagyok, akkor középidőben kell lennie peteérésgyanús fájdalomnak?
18-án csináltam egy tesztet (10-12-ig volt meg a "mensim",v mi volt az),és nagyon-nagyon-extra halvány kétcsíkos lett (párom is látta,szóval v vmi),de most kb.két napja görcsölget a hasam - most vagyok a 15.cn-on.Szóval ha a teszt tényleg kétcsíkos volt,akkor lehetséges,h most a peteérés környéki fájdalmat érzem,vagy ezekszerint nincs baba,és pém van?
Tegnap egyik pisilésemnél éreztem egy nyomást,és vmi nyálka lett a wc-ben,törlésnél is éreztem,h nagyon "csúszok"!Mi lehetett az?Pét jelző nyálka?
Köszi a segítséget.
Tényleg egyre többet forog a fejem a második teszten!Csak meg kellene csinálni.Páromnak is,meg anyunak is mondtam,és egyiksem "erőlteti" a 2.tesztet,így teljesen elbizonytalanodtam. Mondjuk nem kell nekik tudni.... :)
Azért akciózgatunk,és mielőbb veszek egy másik tesztet.
Ha van még tanácsotok szívesen veszem,de majd megírom,ha megcsináltam az új tesztet.
Köszi mindent.
Na megcsináltad a tesztet?
Én úgy tudom, hogy az orgazmus méh összehúzódással jár és az nem túl jó a terhesség elején. De nézz utána és csinálj tesztet!
Most azt nem értem,segíts/segítsetek!
Ugye írtam,h halványka kétcsíkot fedeztem fel a tesztemen,de tegnap,meg előtte nyúlós folyásom volt.Tegnap párom "megvizsgált",és mondta,h nincs kisgömb,hanem eltűnt az ujja ott bent,és puha minden.
Na most,ha terhes lennék,akkor fent lenne a méh,és zárt,kemény lenne,nem??! Este viszont puha volt,és nyitott,ahogy megállapítottuk! Ezekszerint akkor nincs is baba,ugye? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!