A beágyazódást érezte közületek valaki? És ha igen pontosan mit érzett? Én most vagyok az ovuláció után 7 nappal és furcsa enyhe mensiszerű fájdalmaim vannak. Nem is fájdalomnak mondanám, hanem inkább nyomásnak.
Figyelt kérdés
Néha a petefészkeim is szurkálnak. A hőm szépen alakul, eddig 36,8 volt, de ma felment 37-re.2009. febr. 17. 18:11
1/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem szúrt a petefészkem nagyon erősen, szinte görcsölt és utólag visszagondolva jöttem rá, hogy akkorra esett a beágyazódás!Úgyhogy szerintem...:)
2/7 A kérdező kommentje:
És meddig tartott nálad ez a görcs és szurka? Nekem tegnap este kezdődött. Félek, hogy azért fáj, mert nem tud beágyazódni, csak próbálkozik szegényke...
2009. febr. 17. 19:36
3/7 anonim válasza:
nekem mnesisi görcseim voltak, nagyon erősek, jobban mint a nem vártknál szokott lenni. pár nap és tesztelhetsz, és ha megjelenik valami rózsaszínes maszat, akkor sínen vagy, mert nekem is az volt (nekem sem volt fogalmam sem arról, hogy bab miatt vagyok más:-))nagy drukkok mennek!
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a biztatást:) Akkor még van remény. Szerinted mikor teszteljek először? Nem akarok túl korán, hogy nehogy fals eredményt kapjak.
2009. febr. 17. 22:29
5/7 anonim válasza:
Szia!Nekem a peteérés utáni 7.-dik napon kb.2 órán át tartó erős görcsöm volt.Ekkor már tudtam,hogy nem vagyok egyedül,mert előtte ilyet sosem éreztem.
6/7 anonim válasza:
Szia!Az első vagyok!
Nekem csak kb 1,5 óráig tartott, de ne idegeskedj!Ez mindenkinél más!
Én a nemvárt napján reggel teszteltem és ki is mutatta!
Sok sikert!!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:) Most már csak kibírom valahogy. Egyébként én is úgy érzem, hogy beköltözött valaki, de hát majd meglátjuk. Írok majd, ha érdekel titeket az eredmény. De csak jövő hét elején merek tesztelni.
2009. febr. 18. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!