Lehetséges, hogy a beágyazódást éreztem? Korábban már írtam arról, hogy olyan furcsa feszítést éreztem ott lent, és folyamatosan pisilni jártam.
A múlt hónapban két hetet késett a menszim,és előtte 1-2 nappal úgy éreztem,mintha fel lennék fázva.Mindig pisilni jártam.Aztán amikor megjött,olyan mennyiség volt,és úgy görcsöltem,mint azelőtt soha.Még éjjel is cserélnem kellett háromszor!Attól félek,nem-e a beágyazódástól éreztem a tüneteket?És ugye nem sikerült,azért volt olyan erős a menszim!
Most ismét ott tartok,hogy 10 napja késik,folyamatosan pisilni kell,félpercenként.Habár tegnap délután óta ez megszűnt..Előfordulhat,hogy a beágyazódást éreztem?És hogy most esetleg sikerülhetett?Volt már valakinek hasonló?
Légyszi segítseteklányok!Nem tudom mit gondoljak!
Hétvégén tesztelek,de addig is kíváncsi vagyok..
Szia!
Igen, valószínű,hogy a múlt hónapban sajnos.....:(
Viszont, ha mát 10 napot késett, sűrűn jársz pisilni és fura érzésed van.Szerintem nem kell várnod a 7végéig.Én 9 nap után teszteltem +at.
Mellfeszülés?-bár ez mindenkinél változó.Nagyon más tüneted még nem lehet.Csinálj tesztet mindenképp!:)
Remélem babás vagy!
Majd ird meg az eredményt!!!
Drukkolok!
Köszi a bíztatást! :)
Hát sajnos mellfeszülés nincs,és máskor is szokott késni,úgyhogy erre nem merek alapozni..
A sűrű pisilés is megszűnt,attól félek,tényleg csak a hidegtől volt...:(
Egyedül a ezzel a fura feszítő érzéssel nem tudok mit kezdeni?!
Úgyhogy ha valakinek van még hasonló tapasztalata,azt megköszönném!Vagy hogy mitől lehet??
Mi az az "ott lent"?
Egyébként nekem a mai napig nincsenek tüneteim (9.hét), csak annyit éreztem, hogy furcsán feszített a méhem, mintha egy kő lett volna a helyén. Már a menstruáció kimaradása előtt kezdődött ez a fájdalom és a vérzés kimaradása után még vagy egy hétig tartott. Ezen kívül nem fájt semmim,nem feszült, nem nőtt a mellem, nem volt hányingerem, nem voltam fáradékony. Talán annyi volt az összes tünetem, hogy néha megszédültem, de ezt akár a melegnek is betudhattam. A 6. héten fájdogált először a mellem, ez azóta is tart és talán volt két olyan nap, amikor émelyegtem egy kicsit. Ennyi az összes terhességi tünetem.
Remélem segítettem, és drukkolok!
Nem tudom mi lehet velem..?!
A sok pisilés már alábbhagyott,és nem feszül a mellem se.
De viszont tegnap egész nap olyan szinten fájt a hasam...
Mintha le akarna szakadni a méhem..Akkor szoktam ilyent érezni,mikor egy napon belül meg fog jönni a menszeszem.
Estére viszont mintha elfújták volna a fájdalmat!
Ma délelőtt megint azt hittem kétszer is hogy na myot,..de semmi!Most fájdalom nincs,csak bizonytalanság!
Szerintetek??!
Igen van :)
Egy kétcsíkos teszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!