4hónapos babám, egy picit jobbra tartja a fejét, furcsa ez nekem egy picit, Ugy néz ki mintha megszokásból csinálná, mert nem folyamatosan tartja ugy. Szerintetek is csak megszokás, vagy vigyem orvoshoz?
Ha berakod a kiságyba pakolj mindent a bal oldalára,hogy muszály legyen arra forditania a fejecskéjét tedd ugyan ezt a kocsiba és a pelenkázónál is.Ne mindig egy fele nézzen.Én azért megmutatnám egy orvosnak is biztos ami biztos.
24 hós anyuka
23 hetes km.
Az én kisfiam torticollissal született. Ő is a jobb oldalt részesítette előnyben.
Szerintem mindenképpen mutasd meg a gyerekorvosnak. Addig is ahogy már írták, pakolj úgy mindent, hogy a másik irányba kelljen fordítania a buksiját ha látni akarja.
Szia! Nálunk is ez volt a baj, de a bal oldal volt a kedveltebb. Mindig arra az oldalra fordult egyből, akár ölben volt, akár fekve, még böfizéskor is balra nézett. Ha elforditottam, azonnal fordult a feje vissza. És sokat nézett is balra felfelé. Elvittem orvoshoz, aki beutalt a fejlődésneurológiára. Ekkor 2 hónapos volt. Szerencsére jó kezekbe kerültünk, mert valóban nem ok nélkül nézegetett mindig egy oldalra. Nálunk sajnos nyaki hypotóniát állapitottak meg. Azóta tornára járunk és nagyon sokat javult, teljesen helyre is fog jönni.
Én megmutatnám a helyedben egy orvosnak. Lehet, hogy csak úgy szeret lenni, azért tartja jobbra a fejét. De mindenesetre akkor nyugszol meg te is, ha egy orvos is kimondja, hogy ne aggódj, minden rendben. Ha aggaszt és mindez felmerült, ne hagyd annyiban!
5 hós baba anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!