Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sokat árt ilyen korán az...

Sokat árt ilyen korán az idegesség?

Figyelt kérdés

Még nem tudom, lehet, hogy terhes vagyok (remélem), nagyon szeretnénk már babát. Sajnos a nagymamám meghalt és azóta nagyon sokat sírtam, idegeskedtem napokon keresztül. Ha terhes is lennék még 1 hetem van a menstruációig, tehát nemrég foganhatott (ha egyáltalán sikerült).

Ilyen korán nagyon ártalmas a sok sírás, idegeskedés? Volt itthon Magnerot tablettám, abból vettem be minden nap egy szemet, ha mégis babás lennék.

2010. jún. 24. 12:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Hat az idegesseg nem tesz jot.

Eleg rossz idoszakon mesz keresztul tudom, mert enis veszitettem el nagyszulot, de azert megis probalj meg a babara koncentralni, mert drasztikusan hangzik ugyan de az eletnek mennie kell tovabb es gondolom nagymamad is ugy akarna, hogy a babara ugyelj es csak azzal foglalkozz.

Sok sikert es oszinte reszvetem.

2010. jún. 24. 13:26
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Ugye nem lehet emiatt fejlődési rendellenesség, stb.?

2010. jún. 24. 13:36
 3/6 anonim ***** válasza:
nyugodj meg!nem lesz semmi baj:)
2010. jún. 24. 15:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Abban az időszakban mikor terhes lettem, rengeteget idegeskedtem. (Persze fogalmam sem volt róla, hogy terhes vagyok). Mindenféle stressz ért, + fizikailag is sokat erölködtem. Nem lett semmi bajom :-) 24hetes km.
2010. jún. 25. 11:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom. Fogadd őszinte részvétem!

Mi is hasonlóképpen jártunk, bár nálunk hála Istennek nem ment el senki. Csak a párom elvesztette az állását, nekem vizsgaidőszakom van és kérdéses volt, hogy találunk-e munkát. Szerencsére a hozzátartók (szülők, tesók) nagyon sokat segítettek. Mindenki felajánlotta, hogy ad kölcsön, hogyha kell. Azonban szerencsére, minden rendbe jött. A párom rögtön talált munkát, én is, a vizsgáim is mind sikerültek. A baba pedig tervben van és reméljük már úton is. Sajnos, pont emiatt a stressz miatt az együttléteink száma is csökkent, de igyekeztük elengedni magunkat és amikor sikerült, hát akkor rajta... :) Szerencsére a fontosabb időpontokban együtt tudtunk lenni és most nagyon szurkolunk! És persze Neked is, kedves Kérdező!

Nagyon fontos, hogy pozitívan próbáld szemlélni az életet, keresd mindenben a jót. Hidd el, hogy mindennek van oka és ami nekünk rossznak tűnik, az nem biztos, hogy másnak is az. Hidd, hogy a mamád olyan helyre került, ahová a jók jutnak és neki most nem rossz. Tudom, hogy nehéz, de kívánok erőt és sok boldogságot a jövőre nézve!

Lencsi

2010. jún. 26. 12:17
 6/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a kedvességeteket!

Már számolom a napokat, hogy mikor tesztelhetek. Lehet, hogy a mamámnak azért "kellett" elmennie, hogy átadja a helyet a dédunokának :-) Ha ez így van, ő már biztosan tudja. Remélem ha megfogant a baba, akkor nem ártottam neki még a sok idegeskedéssel, ezután próbálok erőt meríteni és rá koncentrálni.

2010. jún. 27. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!