Sokat árt ilyen korán az idegesség?
Még nem tudom, lehet, hogy terhes vagyok (remélem), nagyon szeretnénk már babát. Sajnos a nagymamám meghalt és azóta nagyon sokat sírtam, idegeskedtem napokon keresztül. Ha terhes is lennék még 1 hetem van a menstruációig, tehát nemrég foganhatott (ha egyáltalán sikerült).
Ilyen korán nagyon ártalmas a sok sírás, idegeskedés? Volt itthon Magnerot tablettám, abból vettem be minden nap egy szemet, ha mégis babás lennék.
Hat az idegesseg nem tesz jot.
Eleg rossz idoszakon mesz keresztul tudom, mert enis veszitettem el nagyszulot, de azert megis probalj meg a babara koncentralni, mert drasztikusan hangzik ugyan de az eletnek mennie kell tovabb es gondolom nagymamad is ugy akarna, hogy a babara ugyelj es csak azzal foglalkozz.
Sok sikert es oszinte reszvetem.
Köszönöm!
Ugye nem lehet emiatt fejlődési rendellenesség, stb.?
Nagyon sajnálom. Fogadd őszinte részvétem!
Mi is hasonlóképpen jártunk, bár nálunk hála Istennek nem ment el senki. Csak a párom elvesztette az állását, nekem vizsgaidőszakom van és kérdéses volt, hogy találunk-e munkát. Szerencsére a hozzátartók (szülők, tesók) nagyon sokat segítettek. Mindenki felajánlotta, hogy ad kölcsön, hogyha kell. Azonban szerencsére, minden rendbe jött. A párom rögtön talált munkát, én is, a vizsgáim is mind sikerültek. A baba pedig tervben van és reméljük már úton is. Sajnos, pont emiatt a stressz miatt az együttléteink száma is csökkent, de igyekeztük elengedni magunkat és amikor sikerült, hát akkor rajta... :) Szerencsére a fontosabb időpontokban együtt tudtunk lenni és most nagyon szurkolunk! És persze Neked is, kedves Kérdező!
Nagyon fontos, hogy pozitívan próbáld szemlélni az életet, keresd mindenben a jót. Hidd el, hogy mindennek van oka és ami nekünk rossznak tűnik, az nem biztos, hogy másnak is az. Hidd, hogy a mamád olyan helyre került, ahová a jók jutnak és neki most nem rossz. Tudom, hogy nehéz, de kívánok erőt és sok boldogságot a jövőre nézve!
Lencsi
Nagyon szépen köszönöm a kedvességeteket!
Már számolom a napokat, hogy mikor tesztelhetek. Lehet, hogy a mamámnak azért "kellett" elmennie, hogy átadja a helyet a dédunokának :-) Ha ez így van, ő már biztosan tudja. Remélem ha megfogant a baba, akkor nem ártottam neki még a sok idegeskedéssel, ezután próbálok erőt meríteni és rá koncentrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!