4 nappal ezelőtt a 6. napon ültettek vissza. Miért jött
ma rám reggel egy borzasztó idegesség?
Sok az a hat nap---velem is kitoltak anno..mivel hétvége volt amikor megfelelőek lettek volna..így csak hétfőn ültették be..nem is sikerült..na mindegy..szerintem pihenj nagyon sokat!! Érthető , hogy ideges vagy, hisz ez nem egy egyszerű dolog..beágyazódás jele is lehet mivel négy nap telt el..itt ugye nem a 10-12 napot kell figyelembe venni, hisz már ott vannak ahol lenniük kel..kívánom, hogy sikerüljön..pihenj..
2010. jún. 4. 10:52
2/17 A kérdező kommentje:
Nekem 8-ból 8 folyamatosan fejlődött szerencsére, csütörtökön vették le és kedden rakták vissza, pont ezért. Ilyen még nekem nem volt. De ez az ideg megöl, és egy hőhullám is rámjön.
hőhullám..nekem akkor volt amikor babás lettem:)) mint írtam a lombik nem sikerült pedig hármat ültettek be..de két hónapra rá spontán igen..nem volt sok tünetem de a hőhullám az meg volt.
2010. jún. 4. 11:21
Én még nem voltam lombikon és remélem ne is lesz rá szükség, de gondolom rengeteg hormont kaptál, ami okozhat hőhullámot. Ráadásul igen nagy a tétje a dolognak, persze, hogy ideges vagy, főleg ha esetleg még hajlamod is van rá.
Lehet, hogy most már, hogy a célegyenesben vagy, most jön rád a felelőség érzet, hogy ha sikerül, akkor mi vár rád. Ne foglalkozz vele! Másnak minden ok nélkül is van gyomor idege, neked meg még az okod is meg van rá. Nagyon szorítok, kérlek írd meg az eredményt majd
2010. jún. 4. 11:39
5/17 A kérdező kommentje:
Köszi, de hormonkezelést már másfél hete nem kapok, úgyhogy szerintem nem attól van.
Szia! Én is lombikos vagyok. Hogy-hogy nem kapsz hormonkezelést????? A beültetés után minden lombikosnak kötelező a sárgatest hormonpótlás! (én utrogestant használtam, napi 4x2-t). Ennek vannak mellékhatásai: szédülés, feszültség stb. Ez mindenkinél más.
2010. jún. 4. 12:46
7/17 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló vagyok: ha kapsz utrót, akkor attól vannak a hőhullámaid,sajnos elég sok mellékhatása lehet (fejfájás, szédülés, hányinger stb.) a feszültség meg idegesség mástól lehet. Ne görcsölj, foglald le magad, kapcsolódj ki! Sok sikert!
2010. jún. 4. 17:31
9/17 A kérdező kommentje:
Szerinted az Utrogestan okozhat mellfájdalmat? Én nem vagyok egy mellfájós, még menstruáció alatt sem fáj.
Igen, az utro okozza a mellfeszülést. Ha terhes vagy, akkor nem fog elmúlni egy darabig, ha meg nem vagy terhes, akkor szépen lassan elmúlik.
De ne keress magadon tüneteket, semmi értelme, ha van tünet vagy ha nincs tünet, az nem jelent se jót se rosszat. A beültetés utáni 14. napon úgyis kiderül minden.
2010. jún. 4. 21:04
Kapcsolódó kérdések: