Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 nappal ezelőtt a 6. napon...

4 nappal ezelőtt a 6. napon ültettek vissza. Miért jött ma rám reggel egy borzasztó idegesség?

Figyelt kérdés
Tegnap egész délután szurkált a hasam, mintha kicsi görcs is előfordult volna.
2010. jún. 4. 10:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kb. 1 hét, mire beágyazódik, még azt nem érezheted. A hormonok, amiket kaptál a stimulálásra, nem ürülnek ki olyan gyorsan, simán azt is érezheted. Nekem még 2 hónap múlva is akkorák voltak tőle a petefészkeim, mint egy teniszlabda.
2010. jún. 5. 08:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Szia én is lombikos voltam én fagyasztott embriót kaptam vissza és 3-4.naptól szúrkált fájt a hasam annyira, hogy a doki felhivatta velem a védőnőt és én csak onnan tudtam, hogy a beágyazódás járhat fájdalommal mensis görccsel. Sajnos ez a hasi görcs végigkísérte a terhességemet de sikerült 23-án lesz egy éves a kislányom. Szurkolok neked. Írd meg mi lett.
2010. jún. 5. 21:49
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem tudom hogy alakul, ma megint rajtam volt éjjel-reggel ez az idegesség. Ma vagyok az utolsó menstr.27 napján. Ez az idegesség általában a fent említett időszakban jelenik meg. Állígólag nem az utro miatt.
2010. jún. 6. 12:50
 14/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdés kiírója? Sikerült? Tudsz már eredményt?
2010. jún. 14. 08:54
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, a teszt negatív, a béta-HCG 0, úgyhogy kiborultam rendesen, és 6. napja nem menstruálok.
2010. jún. 14. 11:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Ne borulj ki, nem érdemes. Nekem 3 lombikom lett sikertelen, a 4.-nél méhenkívüli lett. Gondolhatod! De nekünk is sikerülni fog!!
2010. jún. 14. 16:53
 17/17 A kérdező kommentje:
Nekem ez a 6. volt
2010. jún. 14. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!