Nem akart maradni? Vagy rosszul csináltam valamit?
Tegnap halvány pozitívat teszteltem.Majd este együtt voltam a párommal.A vége felé,éreztem egy kis szúró fájdalmat.Abba is hagytuk,mert megijedtem.Azóta vérzek:S
Szerintetek?Nem merek tesztet csinálni,mert legbelül tudom,hogy a baba ment el.Volt már veletek hasonló?Kicsit letörtem:(
Hiába csinálnál most még egy tesztet, az is pozitív lenne akkor is, ha elment a baba, mivel a hcg nem ürül ki egyből a szervezetedből. A legbiztosabb tényleg az, ha orvos mész!!! Nem biztos, hogy elment! A szextől elvileg nem kéne bajnak lenni, de sosem lehet tudni. Viszont az aggódás nagyon sokat árthat!
Kívánom, hogy minden rendben legyen!
Tényleg menj dokihoz amint tudsz, lehet hogy nincs baj, de biztos ami biztos.
Mindenesetre amikor én pozitívat teszteltem, eszembe sem jutott szexelni, pont azért mert féltettem a kis csimpaszkodót odabent.
09:03-as!
Te is ugyanígy jártál?:O
11.04-es vagyok,
nem azért írtam, ne magadat okold, a természet szelektál, valószínűleg nem lett volna elég erős amúgy sem :( Nagyon sajnálom és meglátod hamar jön a következő, szurkolok hogy mihaarabb !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!