Mennyi az esélye annak, hogy terhes lehetek?
Tegnap vesztettem el a szüzességem.Éppen 1-2 napja ért azelőtt végett a menstruációm.A barátom csak nagyon kicsit tolta be,mert nagyon fájt utána rögtön ki is húzta.Az előváladéktól félek a leginkább,mert az is tartalmaz spermiumot és félek,hogy terhes leszek.Ennek mennyi az esélye?
U.i:Igen tudom,hogy hülyék voltunk,hogy gumi nélkül csináltuk.
Nem sok esély van rá.
Miért nem húztatok gumit, ha tisztában vagytok a veszélyekkel?
“Az előváladéktól félek a leginkább,mert az is tartalmaz spermiumot és félek,hogy terhes leszek.”
Ha ezt tudtad, MIÉRT engedted meg??
Gratulálok, ha most nem is, de ilyen felfogással később majd biztosan terhes leszel.
Jó aggódást egy hónapig.;)
Azért ennyire könnyen nem jön össze a gyerek! Még fiatal vagy, tapasztalatlan, érthető, hogy parázol. A szüzességem elvesztése körül én is ilyen volt. Kínosan figyeltem arra, nehogy előváladékos kézzel nyúljak a barátnőmhöz, meg ilyenek.
Nyugodj meg! Ha tényleg csak annyi történt, amit leírsz, tehát picit betette, de nem ment el, akkor szinte kizárt, hogy terhes legyél. Az előváladék önmagában szinte soha nem tartalmaz spermiumot. Akkor lehet gond, ha egy előző ejakulációból a húgycsőben maradt ondót a következő előváladék kimossa. De ha nem volt előtte ejakuláció, ill. pisilt a srác, akkor nincs gond.
Emiatt kár lenne az esemény utánit bevenni, mert az teljesen felborítja a hormonháztartásodat!
Viszont legközelebb húzzon gumit a srác és csak akkor engedd bármennyire is betenni, ha már rajta van! Mert nem az előváladék lesz a gond, hanem ha jön a "jaj, bocsi" és szépen elmegy benned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!