Hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Láttam sok ovulációval kapcsolatos kérdés van mostanában de csatlakoznék ha nem baj mert nem értem hogy is van. Mi a férjemmel kedden hajnalban voltunk együtt kb. 1-2 óra körül! Kedden este 7-kor pozitív lett az ovulációs tesztem. Szerdán este 6-kor már negatív! Jó volt a kedd hajnalni együttlét vagy szerdán kellett volna inkább? Köszi a válaszokat!2018. okt. 12. 23:38
1/3 anonim válasza:
A pozi ovu teszt után 12-36 órával van az ovuláció. A spermiumok viszont simán elélnek odabent pár napot. Szóval jókor voltatok együtt.
Egyébként kb pozi ovu teszt előtti naptól a pozi utáni második napig van esély leginkább.
2/3 anonim válasza:
Bocsi elírtam szóval pozi ovu teszt előtti 5. naptól.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!!! 😁
2018. okt. 13. 07:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!