Mikortól ajánlott szedni a Femibion magzatvédő vitamint?
Szia!
Nekem azt ajánlották, hogy mielőtt babátszeretnék kezdjem el szedni a terhes vitamint. Én gravidát szedek.
Én egy hónapja kezdtem el,mert gyereket tervezünk.
Ugyan olyan mint a többi vitamin, annyi kivétellel,hogy folsav is van benne, ami a magzat fejlődéséhez fontos.
+ adott egy kis lenületet...
A femibion® 800 szedését a gyermekvállalás előtt legalább 1 hónappal érdemes elkezdeni, hogy kellő időben megfelelő védelmet nyújtson a magzat fejlődéséhez.
A femibion® 800 Folsav plusz METAFOLIN® multivitamin komplex 12 féle vitamint és jódot is tartalmaz az ajánlásoknak megfelelő mennyiségben.
A femibion® 400 Folsav plusz METAFOLIN® DHA-t tartalmaz, mely a szoptatás során bejut az anyatejbe.
A DHA (docosahexansav) többszörösen telítetlen omega 3 zsírsav, mely a várandósság 2.trimeszterétől nélkülözhetetlen a magzat, majd a születés után az újszülött agyfejlődéséhez és növekedéséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!