Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi számít a fogantatásnak?

Mi számít a fogantatásnak?

Figyelt kérdés

Úgy értem: pl. hétfőn szurkál a petefészkem, tehát elméletileg peteérés van, aznap együtt is vagyunk. Na akkor az a nap a fogantatás, vagy eltelnek napok amíg "találkoznak" a sejtek és megfogan a baba?

Netán az is lehet hogy oké, peteérésgyanús a szurka de mégis napokkal később van az érett pete kèsz?

2018. okt. 12. 14:17
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Hagyj már békén, pláne ne baromságokkal trollkodd szét a kérdést! Nem érdekel a butaságod, nem ez volt a kérdés amire hülyeségeket válaszolsz. Lépj tovább!
2018. okt. 12. 16:25
 12/21 anonim ***** válasza:
63%

Addig idegel a 66%os hogy feldúrom a helyes változatot. Szerintem ez is tökéletesen megállja a helyét, tekintve, hogy a magyar nyelvben nem csak azokat a kifejezéseket fogadják el, amelyek helyesek, hanem azokat is, amelyeket gyakran használnak. Lásd 'de viszont'.

Kérdező én vagyok aki eddig írt a kötekedőn kívül szóval oké hogy nem foganhatott később, de akkor is belefér ha csak később lesz egy kicsit a szívhang. Eleve van aki nem is ilyen korán megy dokihoz. Általában a peteérés a ciklus közepén van, 14 nappal a menses előtt, szóval annyival később nem foganhatott senkinél, hogy aggodalomra adjon okot. Sokszor csak a 7. Héten van szívhang.

Remélem érted mire gondoltam kissé kusza lett :)

2018. okt. 12. 16:31
 13/21 anonim ***** válasza:

Egyébként a szexualis együttlét időpontja adott, de lehet hogy utána 4 nappal volt csak az ovulációd. Addig simán kibírták a spermiumok.

Ne izgulj :)

2018. okt. 12. 16:41
 14/21 A kérdező kommentje:

Nagyon kedves vagy, köszönöm, és szép napot Neked! :)

(gondolom a 66 nyomkodja a piros kezecskét, nekem minden válaszod nagyon hasznos volt, mégegyszer köszönöm!)

2018. okt. 12. 16:50
 15/21 anonim ***** válasza:

Hadd nyomkodja, ha ettől boldog. Végülis a hivatásom, hogy mentálisan, lelkileg rendben legyen valaki többek között, úgyhogy ha ettől neki jobb, hát örülök, hogy segítettem :)

Nagyon szívesen segítek egyébként, majd írd meg a következő UH-n mi volt. Drukkolok :)

2018. okt. 12. 17:30
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, írok majd :) Jó ilyen kedves emberekkel is összefutni gyakorin, feldobtad a szomorkás napomat :)
2018. okt. 12. 18:47
 17/21 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Az a kérdésem,hogy téged hasi uh-val nézett a doki?

Hány centis petezsákot látott?

Én 6+3 naposan mentem mensi szerint,de 5+4 szerepel a lapomon.Neked ?

Bocsi a sok kérdésért, csak kíváncsi vagyok,nálad mi zajlott, ha már nagyjából egy idősek a babák.:)

Ja ,és a szívhangot nekem sem mutatta :(

2018. okt. 12. 20:38
 18/21 anonim ***** válasza:

Szia! Első babámmal én is 6+2 hetesen voltam dokinál. 18mm-es petezsák benne szabályos szikhólyag. Baba sehol. Nagyon kiakadtam. 8 hetrsen kellett visszamennem. Szerencsére már ott volt 14 mm-esen erős szívhanggal. Nekem később fogant, hosszabbak a ciklusaim.

Kívánom hogy nálad is minden rendben menjen.

2018. okt. 12. 21:44
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm, kedves vagy utolsó!

17-es, nekem hüvelyi uh volt és nem is mért semmit. Visszarendelt jövő hétre és akkor már kell szívhangnak lennie.

2018. okt. 13. 07:00
 20/21 A kérdező kommentje:
És kívánom 17, hogy nálad is és nálam is minden rendben legyen :)
2018. okt. 13. 07:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!