Mi számít a fogantatásnak?
Úgy értem: pl. hétfőn szurkál a petefészkem, tehát elméletileg peteérés van, aznap együtt is vagyunk. Na akkor az a nap a fogantatás, vagy eltelnek napok amíg "találkoznak" a sejtek és megfogan a baba?
Netán az is lehet hogy oké, peteérésgyanús a szurka de mégis napokkal később van az érett pete kèsz?
Fogamzásnak, azaz megfoganásnak/megtermékenyülésnek a megtermékenyülés pillanata számít.
Fogantatásnak az, ha a Jóisten rádszáll, és megtermékenyít, de ez ritkább eset. Utoljára egy bizonyos Mária nevű csajjal fordult elő, kb. 2000 éve.
Jól értem hogy megállapították a terhességet csak nincs szívhang még? A fogamzástól eltelt 4 hét, tehát az utolsó menses óta kb. 6, tehát ha jól értem 6 hetes vagy.
Nem feltétlenül van gond, lehet csak jövő héten lesz szívhang. Nem mindenkinél van már a 6. Héten.
4
A nőgyógyászod attól, hogy nőorvos, még simán beszélhet helytelenül magyarul. "Köszi."
9
Nem, nem "írom be" sehová, minden baromság fellelhető az interneten, te is itt vagy ...
A magyar nyelv általánosan bevett szabályai szerint, Szűz Mária foganTATIK meg magasztosan az isten által. Te nem foganTATSZ meg, te megfogansz. Ez egy tény. Még ha kikéred magadnak, hogy ki lettél javítva, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!