22/48 anonim válasza:
33 voltam az elsőnél, de túl korán születtek meg az ikreink és sajnos nem maradtak életben... 6 évet vártunk rájuk.
34 évesen viszont lett egy kislányom. Most 2 hónapos.
23/48 anonim válasza:
23, de ő sajnos nem maradt meg, 6 hetesen elvetéltem.
Most pedig 24, 1 hete teszteltem pozitívat, remélem vele nem lesz semmi baj.
24/48 anonim válasza:
23 évesen, de nem is tudtam róla, csak azután, hogy spontán vetélésem volt... 😥 rossz volt, de talán mégsem véletlen, utána nem sokkal derültek ki nem éppen jó dolgok az akkora páromról. Most 29 vagyok és 4 hónapos, végre megfelelő férfi mellett ❤️
25/48 anonim válasza:
Miért kell lepontozni azokat, akinek elsőre sikerült és meg is maradt a terhesség?
27/48 anonim válasza:
28. Első és utolsó terhesség volt, így egy lányom van.
29/48 anonim válasza:
24, de nem estem teherbe, hanem terhessé tettek egy meddőségi klinikán. :)
30/48 anonim válasza:
19, de sajnos elvetéltem :( aztán egy hónappal később megint terhes lettem, szerencsére megmaradt a kisfiam. mindkettőt terveztük, több gyereket nem akarunk. 22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!