P3 rákszűrés mellett lett valaki terhes? Hogy kezelték?
Hello,
P3-as lett a legutóbbi szűrésem. Jelenleg Isoprinosine-t kaptam rá. Szeretnénk babát már jó ideje,de eddig sajnos nem jött össze,illetve volt már 2 vetélésem. Amíg nem szedtem be a dobozzal és nem jön meg a kontroll eredmény addig nyilván nem szeretnék próbálkozni.
Mit tanácsoltok? Valaki élt át hasonlót? (Ez az első,hogy ilyen szar értékű lett a rákszűrésem)
Mennyi az esélye,hogy a következő is p3 lesz vagy roszabb?
35/N
Nekem kétszer lett P3, azt mondták gyulladásom van. Semmi oanaszom nem volt, így nem mentem előbb dokihoz, csak mikor kellettek a vizsgálatok a lombikhoz. Felírt antibiotikumot(hüvelykúp) és egy hüvelyflóra helyreállító kúpot. Megcsináltam, mentem vissza, kenetvétel. Mikor az eredményért mentem: még mindig P3. Oké, újabb kúra csak másik fajta AB-mal. Kész, vissza idődpont, kenet. Várakozás. Vissza eredményért. Közli hogy P3. Felírt egy hamradik kúrát. Na azt nem voltam hajlandó megcsinálni. Kértem időpontot ugyanabba az SZTK-ba, de másik orvoshoz. Ugye labor stb, ugyanaz, csak az orvos más. Kenetvétel, várakozás megint. És mikor visszamentem, mondta hogy itt a papír, teljesen negatív. Így kezdhettünk lombikozni, azóta sem lett ilyen eredményem, és nem az AB kúra segített, hisz az utolsót el sem kezdtem. Nem tudom mennyit mond el az, hogy a doktornő aki kísérletezett nálam a kúpokkal, mire a másikhoz mentem, már nem dolgozott ott..
Panaszod van egyébként? Mit mondtak, miért a P3? Fertőzés? Bocsi, de nem ismerem a gyógyszert amit kaptál.
Az igen! :O
Semmi panaszom nincs. Se folyás,se égés,se viszketés,semmi. A leleten HPV infeció van.Az orvos nem kért tipizálást se,hogy melyik fajtája. Annyit mondott,hogy enyhe fokú rendellenesség. Ez ,amit kaptam meg immunerősítő.Majd kell mennem kontrollra és ismét leveszik a rákszűrést,de semmi mást nem mondott a doki.Én nem kaptam se kúpot,semmi mást.
Először is üzenném egy korábbi válaszolónak: 30 éves vagyok, van már gyermekem, de a cytom szülés óta is P1! Minden évben megyek, mint a "rendesgyerekek" kontrollra, szűrésre.
Kérdezőek: P3-mal nagyon ne dőlj hátra. Nem egy túl szép cyto eredmény. Sajnos ezzel valóban foglalkozni kell, mert a gyulladásból könnyen nagyobb bajod is lehet, ha elhanyagolod. A baba szempontjából is, es főleg önmagad miatt. Most inkabb ne a babyre koncentrálj, hanem magadra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!