Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miert jobb rendelni tesztet,...

Miert jobb rendelni tesztet, mint venni? Nem ertem mi kulonbseg van, valaki elmagyarazna? Pls

Figyelt kérdés

2018. okt. 3. 18:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Na, meg van a 3. tipusu no is, aki mar szult, szeretne kistesot, de meg nem jott meg a menstruacioja szules ota, ezert (doki javaslatara) 6hetente tesztel, en is ide tartozom ;)
2018. okt. 3. 21:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

11. ez egy kivétel ami azért nem olyan gyakori. Drukkolok hogy minél hamarabb jöjjön a tesó :)

5. voltam

2018. okt. 3. 21:40
 13/15 anonim ***** válasza:
#4-es vagyok, mondjuk én csak ovu tesztet rendeltem netről, mert drogériában, gyógyszertárban nagyon drága. A terhességi teszt egyáltalán nem megterhelő (kivéve ha állandóan ellövi az ember, kb. már az aktus másnapján), a dm-ben vettem a legolcsóbb, két darabos kiszerelést, egyet két nappal a nem várt előtt használtam, mert gyanús volt, hogy sikerült, halvány pozi lett, aztán három nappal később a másikat is elhasználtam, akkor már olyan erős volt, hogy majd leugrott a tesztről a két csík. :)
2018. okt. 3. 22:18
 14/15 Nanemond!!! ***** válasza:
En internetrol rendeltem de csak azert, mert kulfoldon elek es a gyogyszertarakban a teszt nagyon draga! Szoval sokkal olcsobb igy!
2018. okt. 4. 07:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem jobb!Én amugy is járok rossmannban,akkor szoktam venni.Ott is vannak 300-400ft ért és megbízhatóak.
2018. okt. 4. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!