Ezek az előjelek vajon "azok" e, vagy csak valami felfàzàs? Lehet hogy bebeszélem magamnak mert annyira szeretném a babàt?
Együttlét után 9 nappal SEMMILYEN tünetet nem érezhetsz.
A hibákat meg a telefonra fogni ... hát... a fogalmazás olyan, mintha nem 37, hanem max. 17 éves írta volna.
Nem valószínű, hogy terhességi tuneted van. Ettől persze lehetsz terhes, csak egyelőre nem az okozza a tüneteket.
A nyugalom boldogság érzet pedig kapcsolódhat az izgalomhoz, hogy elindultatok egy úton.
A tüneteket a 6 hét körül kezded érezni, a kimaradt mentesz környéken lehet már has vagy/és mellfeszules is.
Egészséges párnál ha jókor voltak együtt 25% esély van a terhességre.
Hajrá, drukolok
Egynlőre terhes tüneted nem lehet.
Maga az izgalom szerintem amit érzékelsz magadon.
Sokan vannak így mikor babát szeretnének, hogy ennyire vizsgálgatják magukat, de hidd el felesleges.
Mi 5 hónapig probalkoztunk az első 3 hónapba kb mindig minden terhes tünetet produkáltam magam szerint. De ugye mindig megjött. Amikor ezt így elengedtem és éltem a hétköznapokat nem figyelgetve magam egyszer csak azon kaptam magam hogy késik.
Szóval elhiszem hogy a korod miatt talán sietetnéd kicsit a dolgot de ezt nem igazán lehet.
Várd ki a menszeszed első nemvárt napját és tesztelj. Az ott majd biztosat tud mondani neked.
Kívánom hogy így első alkalomra sikerüljön, de egyenlőre nem lehetnek tüneteid.😊
Ugye az tény hogy az kor előrehaladtával mindig kevesebb az esél, na de viszont nem törvényszerű. Simán megvan az esélye hogy elsőre vagy pár hónapon belül sikerül. 😊
Pl.: Én 23 éves vagyok gyógyszert nem szedtem, sem én sem a párom nem dohányzunk ő 30) és mégis 5-6hónap alatt jött össze.
Viszont ismerek olyan párt aki 34 éves a párja 40 és kb egyből jött a baba.
Szoval mégha nem is egyből jön, ne keseredj el, minden hónap új remény. De őszintén kívánom hogy már most sikerüljön!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!