Szerintetek aktus után egy héttel lehet már vmit érezni? Vagy csak bebeszélem magamnak? Amúgy nagyon csokis vagyok, és már ideje nem kívánom! Van olyan, hogy felpuffadok, és már érzékenynek érzem a mellemet is! Még csak jövőhéten kellene megjönnie!
Figyelt kérdés
2013. szept. 10. 21:17
2/8 anonim válasza:
Érdekes mert én is csokis vagyok nagyon és ahogy terhes lettem egyàltalàn nem kívàntam... habàr ez màr + teszt utàn volt. A legelső tünetem nemvàrt előtt 5 nappal kezdődött, nagyon érzékenyek lettek a mellbimbóim
3/8 A kérdező kommentje:
nekem a nemvártig még van egy hetem kb!de hát már annyi mindent olvastam,h ki mit érez....
2013. szept. 10. 21:25
4/8 anonim válasza:
Lehet pszichés is, lehet valós is...nekem mindkét terhességmél nagyon hamar volt...
5/8 A kérdező kommentje:
és a puffadás mitől lehet?
2013. szept. 10. 21:30
6/8 anonim válasza:
lehet érezni, bár inkább sejtések vannak, meg furcsaságok.
én pl. cigiztem és boroztam akkoriban (nem is keveset, nem vártunk babát, még védekeztünk is) és a fogantatás utáni héten egyre inkább rosszul esett nekem a cigi is és a pia is, sőt, húzott az ágy, tök hamar álmos lettem... - ezek a tünetek első héten voltak... második héten már érzékenykedtem, szentimentáliskodtam... :) :)
de jó is volt terhesnek lenni, most hogy visszagondolok... :)
ui: barátnőm a fogantatás után 5-6 nappal émelygett, igaz, nem rendszeresen, hanem volt 1-2 nap, aztán elmúlt :)
szóval lehet tünet, akár a csoki undor, a puffadás, de nem 100%... egy teszt inkább biztos választ ad, nem tudom hány nap után mutatja ki, kérdezd meg egy gyógyszertárban :)
7/8 A kérdező kommentje:
utolsónak! köszi a részletes leírást! :) hát a párommal egyikünk sem iszik nem dohányzunk! nem tudom így mennyi az esélye,h terhes legyek? akkor voltunk együtt mikor a termékenységi kalkulátor írta!de nem szokott a mensi előtt már egy héttel érzékeny lenni a mellem,csak max 5 nappal!
2013. szept. 10. 21:41
8/8 anonim válasza:
Nekem annyi tünetem volt a nem várt menzesz előtt egy héttel, hogy erős menstruációs görcsök gyötörtek, mint kiderült, akkor volt a beágyazódás. A kívánósság még biztos nem a terhesség miatt van, mert azt a megemelkeddet hormonszint szokta okozni, ami ilyen kora terhességnél még nem lehetséges. A puffadást is más okozza. A mellérzékenyésg viszont lehet tünet, főleg akkor, ha menzesz előtt nem szokott fájni a melled. Nekem fájt korábban is, de amikor terhes lettem, elviselhetetlen volt és főleg a mellbimbóm fájt nagyon.A csokit én is kívánom amúgy :)Minden jót kívánok! Remélem sikerült a baba! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!