Nikolett0414 kérdése:
Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok tudom most sokan azt fogjak irni hogy varjak es ha nem jon meg teszteljek de ha valaki volt igy mint en az kerem irjon!
Nekem a mensim 25 naposak, de mindig elotte 1 héttel pms tuneteim vannak de most valami nem stimmel mult heten voltam dokinal nagyon gorcsolok es sokat pisilek de nem felfazas es nem fertozes.. Most vasarnap kell megjojjon 5 nap van meg mar ilyenkor a melleim szoktak fajni de most semmi.. Gyomorégés, hasszurka,fáratság es mar 1.5 hete felfazas erzes gorcsoles.. Köszönöm a válaszokat!
2018. okt. 2. 07:40
1/4 anonim válasza:
Lehetséges az is, hogy sikeres lesz ez a hónap, de ilyen korán még nincsenek terhes tünetek, csak beágyazódás után (peteérés után 7-12 nap), miután a hcg hormon elkezd termelődni. Nemvárt menstruáció előtt 2 nappal nekem voltak már terhességre gyanús tüneteim, pl. szagérzékenység, extrém puffadás (3. terhességem ez már).
2/4 anonim válasza:
Nekem feszültek a melleim, de a teszt mégis negatívat mutatott. Mivel 10-15 nap késéssel sem jött meg csináltam egy másodikat, az már pozitív volt.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat most már jobban vagyok kicsit de még van 2 nap aztán meglátjuk.. Majd irok!
2018. okt. 5. 13:58
4/4 A kérdező kommentje:
1 nappal vagyok előtte, a mell feszülés jött de eddig mindeg ugy volt hogy 1 nappal elotte elmulik innen tudom hogy masnap megjon de most meg mindig nagyon faj, a masik az hogy tegnap ota a jobb petefeszkem kornyeken egy pontban fáj és nem mulik..
2018. okt. 6. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!