Szerintetek ez a teszt pozitiv?
Tudtam hogy nem kellett volna magyar oldalra irjak mert a legtobb valaszolo csak lehurrogja az embert.ezt a linket azoknak kuldom.a tobbieknek pedig koszonom a valaszt!
Keresgéltem ezzel kapcsolatban itt a gyakorin, és úgy néz ki ez a teszt mindig 3 csíkos. A csíkok erossegetol függ hogy van-e terhesség. Úgy hogy szerintem ez egyenlőre negatív. De drukkolok!
5-ösnél pont. Minek vesz az ember egy digitális tesztet, ha utána addig boncolja, mig megkapja a filléres teszt csikot és csikokat vadászik és teszi fel ide kérdésként
Ha bemész bármelyik drogériába kapsz fillérekért, tesztcsikot ....
tényleg nem értem!
És te vagy kiakadva, hogy ha esetleg egy két hozzászóló "lehurrog"
hát elhiszem hogy szeretnél már minél hamarabb pozi tesztet hidd el én is és sokan mások is .... de azért ez nem normális ! arról nem tettél fel képet hogy a digitális teszt mit irt ki, nyilván azért nem mert az nem érzékelt terhességet.
Ne görcsölj ennyire, mert meg fogsz kattanni !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!