Betty0105 kérdése:
Szerintetek ez a teszt pozitiv?
Figyelt kérdés
Ma kellett volna megjonnie.napok ota egnek a melleim mensi elott is faj de csak egy napig es nem ennyire.aludni sem tudok mert sehogy nem jo fekudni.csinaltam ma egy clear blue digitalis tesztet ami negativ lett de szetszedtem miutan sok helyen olvastam hogy nem igazan megbizhato ez a teszt.az egyik tesztcsikon ket csik van a masikon is egy.szerintetek van esely hogy megis terhes vagyok?ez az elso probalkozos honapunk mioma mutet utan.mar tiz eve varjuk a csodat.ja es nem reggeli vizelet volt.2018. szept. 30. 22:54
1/13 anonim válasza:
Ha nem jön meg, tesztelj újra 2 nap múlva, reggeli elsőből.
3/13 anonim válasza:
Ne szedd szét a tesztet mert az úgy már nem érvényes.
Tesztelj újra 1-2nap múlva reggeli vizeletből.
Drukkolok!!
5/13 anonim válasza:
Ez komoly? Ripityara szedted? Ez nem digitalis cb?
6/13 anonim válasza:
A digitalisnal csak az a fontos, hogy mit ir ki.
Ha negativat jelez, akkor az negativ.felesleges szetszedni, mert akkor is harom csik lenne rajta belul, ha a ferjed pisilt volna ra... Reagal a vizeletre, attol jonnek ki a csikok rajta, de szemmel nezve ezt nem lehet ertekelni. Csak az a lenyeg, hogy mi van a kijelzon.
Amugy nagyon erzekeny teszt, hasznaltam tobb babaval is megbizhato volt, mukodott jol. A jelenlegi alls szerint vagy nem vagy terhes, vagy annyira korai, hogy a teszt nem mutatja ki.
Ha ez negativ, akkor a tobbi is az lenne.
Varj 3-4 napot es ha nem jon meg, akkor tesztelj.
7/13 anonim válasza:
"csinaltam ma egy clear blue digitalis tesztet ami negativ lett de szetszedtem"-te magad írod, hogy negatív lett...
8/13 anonim válasza:
Egyetlen tesztet sem kell szétszedni ahhoz, hogy pozitív eremdényt mutasson! Uramatyám.
10/13 anonim válasza:
Ez a teszt mindig kétcsíkos, de attól még negatív. Mas a működési elve. Tapasztalat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!