Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aggódnom kéne hogy terhes vagyok?

Aggódnom kéne hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Párommal 6 éve megszakítjuk. Régebben hetente többször együtt voltunk, de már havonta max 4x jön össze a dolog.

Nem tudom mikor voltunk együtt utoljára, nem szoktan figyelni, előváladéka nincs.

Mindig időben szokott megjönni, most viszont 3 napja hogy késik. Görcsöl a hasam, de nem jön meg...

2018. szept. 26. 17:03
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
16%

Mondtam én.

Sokan nagyon nagy tévedésben vannak a megszakítással.

2018. szept. 27. 09:16
 32/34 anonim ***** válasza:
Hát első két hónapban nekem is megvolt😂
2018. szept. 27. 10:22
 33/34 anonim ***** válasza:
Mi 16 eve vagyunk egyutt, 10 eve hazasok es kb. 12 eve megszakitasal vedekezunk es csak akkor maradtam terhes mikor a parom nem vigyazott. Nem tanacsolnam senkinek sem az efajta vedekezesi stilust, de nekunk bejott.
2018. szept. 27. 10:30
 34/34 anonim ***** válasza:
Amúgy csak egy tipp, vagy megfogadod vagy nem. Mi 5 éve megszakításos módszerrel 'védekeztünk' és én sem láttam soha előváladékot, de attól még persze tudtam, hogy van. Na most 17 hetes terhes vagyok :D iszonyatosan örülünk neki, úgy voltunk vele, hogy jön ha jönni akar, ha addig nem akkor jövőre élesbe megy. Ha ti nem így álltok hozzá és egyelőre nem szeretnétek vagy nem tudtok bevállalni egy kisbabát akkor inkább váltsatok védekezési módszert, vagyis inkább találjatok, mert ez nem az. Hidd el megéri, sokkal rosszabb lenne egy abortuszt végigcsinálni, mint felhúzni egy gumit.
2018. szept. 27. 12:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!