Aggódnom kéne hogy terhes vagyok?
Párommal 6 éve megszakítjuk. Régebben hetente többször együtt voltunk, de már havonta max 4x jön össze a dolog.
Nem tudom mikor voltunk együtt utoljára, nem szoktan figyelni, előváladéka nincs.
Mindig időben szokott megjönni, most viszont 3 napja hogy késik. Görcsöl a hasam, de nem jön meg...

Szerintem ez a teszt negatív.
Történt esetleg olyan, hogy nem vette ki időben?
Mert sokan elfelejtik, miért ilyen a pearl index. Az aktust megszakítani nem egyszerű, és ez szokta okozni a nem kívánt terhességet. Vagy ha közel van a két ejakuláció egymáshoz.
Reggel ismételd meg egy érzékeny teszttel, pl predictor early, rossmanban lehet kapni. Lehetőleg első vizeletből.
Aztán majd mesélj mi lett.
Minden jót!

Ha azt mondod nincs elovaladeka es nem is elvezett beled,akkor mitol felsz? Miert lennel terhes???
Amugy hulyeseg hogy nincs elovaladeka....
Csak te meg is ezt probalod bizonygatni de akkor tenyleg nem ertem mibol gondolod hogy terhes vagy... nonszensz szerintem.

Miért is aggódsz?
Ha 6évig megszakítással"védekeztetek",az azt jelenti hogy minden készen áll a baba érkezésére,ha esetlegesen becsúszna,nem?
Szóval nincs miért aggódni.Ha eddig nem estél teherbe,szerencséd volt,de egy gyermekvállalást a szerencsére alapozni,elég bátor és felelőtlen dolog(kivétel ha olyanok az anyagi körülmények).

9 éve vagyunk együtt párommal 5-6 évig mi is csak megszakítással voltunk együtt
nem estem teherbe, el kezdtem fogamzásgátlót szedni.. most itt alszik mellettem a kisfiam! 😂 kistesó tervezetten elsőre sikerült 13 hetes vagyok
szerintem, aki ügyesen alkalmazza kevés az esély..de ehhez egy ügyes pár kell, aki tényleg időben megszakítja és persze,ha annyira nem tragédia,ha becsúszik mégis..
de 100% fogamzásgátlás = no szex
mindegyik módszernek van kevés hibafaktorja

utolsó vagyok! Rendesen szedtem a fogamzásgátlót, csak épp nem a legmegfelelőbbet írta a doki( nem volt előtt vizsgálat,hasra ütés alapján)
mire visszamentem váltani terhes lettem

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!