Aggódnom kéne hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Párommal 6 éve megszakítjuk. Régebben hetente többször együtt voltunk, de már havonta max 4x jön össze a dolog.
Nem tudom mikor voltunk együtt utoljára, nem szoktan figyelni, előváladéka nincs.
Mindig időben szokott megjönni, most viszont 3 napja hogy késik. Görcsöl a hasam, de nem jön meg...
2018. szept. 26. 17:03
11/34 anonim 

válasza:

Az előváladék nem érezhető részéről, így irreleváns, mit hisz, van-e vagy nincs.
A megszakítás pearl indexe 35. Ideje volt, hogy becsússzon a gyerek. A nagy számok törvénye alapján pont ideje volt.
12/34 A kérdező kommentje:
Megpróbálom feltölteni a tesztet, de az nem pozitív, egy árnyék van rajta. Ezért is vagyok bizonytalan. Látni is meg nem is, egy elmosódásszerű vonal.
2018. szept. 26. 18:30
14/34 anonim 

válasza:

Hát igen, így kezdődött nekem is. Azóta 5 éves.
15/34 A kérdező kommentje:
Előváladéka egyáltalán nincs a páromnak, tudom, ismerem, láttam. Ha nem késne nem aggódnék. Lehet ez a baj hogy ideges vagyok. Picit jobban is érzem magam hogy írtam ide egy kérdést 🙂
2018. szept. 26. 18:49
16/34 anonim 

válasza:

Ez a teszt negatív. Próbálj megnyugodni, az idegességtől is késhet.
17/34 anonim 

válasza:

Előváladéka MINDENKINEK van. Hacsak nem marslakó a páros, neki is. És az én tesztem is így nézett ki. Rá három napra már látható volt a második csík. És mivel nem védekeztek csoda hogy csak most estél teherbe.
18/34 anonim 

válasza:

Nem tudhatod, mert nem látszik (néhány csepp is lehet), és ő sem érzi. Ezt engedd el, mert nem valós, amit mondasz. A pearl index viszont az. 100 nőből 35 terhes lesz 1 év alatt ezzel a technikával. 6 év után nem csodálkozom azon, hogy itt tartotok.
19/34 anonim 

válasza:

Csinálj még egy tesztet és azzal előrébb leszel.
20/34 anonim 

válasza:

Nincs miért idegeskedni mert attól nem leszel nem terhes vagy épp terhes. Nyugodj meg. Hogyha nem jön meg 1-2napon belül akkor tesztelj mégegyet.
Nekem ez a teszt negatívnak tűnik, ebből bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!