Lehet még baba? 6napja késik a menstruáció, tesztek negatívak
Van még remény?Ha késői peteérésem lenne,mikor teszteljek még,vagy már felesleges?Rendszertelen a menstruációm,lentebb lesz egy kép róla.
Sose jegyeztem fel,számolgattam hogy mikor van peteérésem..stb,így pontosan nemtudom.
A ciklus átlagos hossza 34 nap, ez azt jelenti, hogy +/- ma kellene megjönnie. De az is lehet, hogy csak később. Ilyen szempontból igen, van remény.
Viszont a peteérést azért is jó lenne figyelni, mert ilyen ciklus mellett kérdéses lehet, hogy van-e egyáltalán minden hónapban peteérésed. Ha van, akkor a rendszertelen ciklus nem gond, de ha esetleg kellemetlennek érzed, nekem a B.res csepp beállította 28 napra.
Köszönöm!
Akkor még reménykedek,hétvégén ha addig nem jön meg,csinálok még egy tesztet.
Mindig is rendszertelen volt sajnos nálam,az előző 2gyerkőcnél is nehezen tudta as doki megállapítani a korát.Még nem voltam orvosnál,1hetet még várok vele.Tüneteim annyira nincsenek,néha pici hányinger,fejfájás,a hasam fájdogál,szurkál néha,meg a folyásom,az közvetlen mielőtt meg kellett volna jönnie,átlátszó nyúlós volt,pár napja inkább ilyen fehéres,krémes.
Hasonló cipőben járok en is kedves kérdező.
A múlt hónapban 42 napos ciklusom volt. Most a normál 28napra teszteltem és az az alapján kiszámolt ovukor húztunk picit bele de multhet péntekig nega tesztjeim vannak. Azóta nem teszteltem. Valahol már varom h megjojjon és elkezdjük az új hónapot. Csoda lenne ha mégis babo lenne a dologban. A 28naphoz képest már egy hete késik.
Neked drukkolok h pozitív legyen a következő! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!