Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van esély a kistesóra?

Van esély a kistesóra?

Figyelt kérdés
Van egy 10 hónapos kislànyom aki 2 hónapja teljesen elhagyta a cicizést. 4 hónapja próbálkozunk hogy összejöjjön a kistesó de még semmi. Annyit kell még tudni hogy szülés utàn 8 hétig véreztem de azóta egyàltalàn nem menstruáltam még. Jövőhéten megyek nőgyógyàszhoz , kérlek ne kövezzetek le csak hàtha jàrt màr valaki hasonló cipőben.

2018. aug. 26. 11:58
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Ha peteéréskor szexelsz védekezés nélkül, akkor van esély. Ha még nincs peteérésed akkor nincs. Nem kell rohanni, élvezd ki a babádat, aki még annyira picike hogy szüksége van az anyukájára. Ne a másodikon dolgozz gőzerővel hanem koncentrálj az elsőre....nem kinderfigura amit gyűjteni kell. Törődésre van szüksége és az energiádra!
2018. aug. 26. 12:30
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
4 hónapja próbálkoztok? Én sem igazán értem, hogy egy 6 hónapos baba mellett miért kell egyből teherbe esni, persze, hogy nem jön egyből, hisz regenerálódni kell a testednek.
2018. aug. 26. 12:34
 3/5 anonim ***** válasza:
79%

Valószínűleg a tested még nem tért magához a terhesség, a szülés és a szoptatás okozta sokkból.

4 hónap pedig semmi. Ne sürgesd a dolgokat. A többit az orvos megmondja.

2018. aug. 26. 16:18
 4/5 anonim ***** válasza:
51%
Én megértelek, mi is minél kisebb korkülönbséget szerettünk volna, és hála Istennek, össze is jött. Viszont nekem megjött a lányom 8 hetes korában, a kizárólagos szoptatás ellenére is. Ha neked még nem, az azt jelenti, nem állt még helyre a hormonháztartásod. Mivel nem menstruálsz, nincs peteérésed, így nem számít 4 hónap próbálkozásnak sem azl elmúlt időszak. Majd ha először vérzel, az lesz az első “sikertelen” hónap. Drukkolok! 😊
2018. aug. 26. 20:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó az együttérző vàlaszod , kedves hogy nem kioktattál . Jövőhéten megyek nőgyógyászhoz és felvázolom a helyzetet.
2018. aug. 26. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!