Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van esély terhességre?

Van esély terhességre?

Figyelt kérdés

Fogamzásgálot szedtem. 24+4es itt ugye nincs 7 nap szünet,szedni kell folyamatosan. Az uj levélböl azonban csak 6 szemet vettem be. Aug 12-n volt meg a mensesem aug 18 vettem be az utoljára a gyógyszert,19-20-n együtt voltam a párommal. Kalkulátor néztem elvileg aug 21-23 termékeny nap 24-25 nagyon termékeny,ovuláció 26. Tegnap óta barnázgatok gondolom a gyógyszer abba hagyása miatt. Tudom h jól bekavartam ezzel hogy abba hagytam igy a gyógyszert,de kiváncsi lennék hogy mennyi esély van igy a terhességre.

Ja,igen és még olyan kérdésem van h a normál menseszre igy most kb mikor számitsak? Ha végig szedem a gyogyszert,szept.9 kell megjönnie. Vagy most aug 22töl számítva 28 nap múlva?

2018. aug. 23. 05:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Van esély a terhességre. Sokaknak pont azért egyszerűbb formázásgátló szedése után teherbe esni, mert az addig blokkolt peteérés egyből folytatódik, ahogy abbahagyjak a szedést. Jó lett volna, ha végigszeded a levelet, kevésbé borultak volna fel a hormonjaid. A tabletta az utolsó bevett szemig védett, simán lehetsz terhes. A menstruációd a következő fél évben fog valamikor jelentkezni.
2018. aug. 23. 07:12
 2/3 A kérdező kommentje:

Mostanra megjött rendesen,nem csak barnázok.

Akkor gondolom a 19-20-i együttlétböl nem lett baba.

Ha minden okés,a köv mensesre akkor nem szept 9-n kell számitanom ugye?

2018. aug. 23. 11:39
 3/3 anonim ***** válasza:
28 nappal az előző vérzés 1. napjától érdemes számolnod. De az elején akár több hónap is kimaradhat.
2018. aug. 23. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!