Ki nem vàrja október 1 körül?
Sziasztok. Èn okt 6-ra nem vàrom. 23.àn volt pozi ovu tesztem. Mi csak most kezdtük.ez a màsodik hònap ès csak azèrt teszteltem hogy megtudjam hogy igazat ìrt e a naptàr,mert 22.re mondta de aznap nem tudtam tesztelni.
Egyèbkènt 22-ről 23. Hajnalba voltunk is együtt 1 òra kőrül,tehàt vègülis az màr 23.a :) sajnos nemtudunk minden nap együtt lenni a munkànk miatt. Drukkolok mindenkinek 🍀
13as vagyok
Ja és mi 15 éve próbálkozunk
15 éve??? Tudom milyen borzasztó lehet, de ha egy kicsit meg tudlak nyugtatni, egy rövid történet:
Édesanyámék '79-ben házasodtak, egy évvel később szerettek volna családot alapítani. Sok évnyi sikertelen próbálkozás, vizsgálatok mindkét félnél, hormonkezelések, beültetés, stb. után feladták. Már elkezdték intézni az örökbefogadást mikor édesanyám várandós lett velem. Teljesen spontán, közel 10 év próbálkozás után. Majd 8 évvel később (43 évesen) teherbe esett a húgommal, aki abszolút nem volt tervben, mivel arra számítottak, hogy úgysem sikerül. De természetesen nagyon boldog volt mindenki, mikor kiderült, hogy ő is érkezik közénk. Szóval nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked!!! Minden elismerésem nektek, hogy kitartóak vagytok! Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!