Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki 32 napos ciklussal...

Van valaki 32 napos ciklussal aki oktòber 6-ra nem vàrja? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok. Van köztetek aki 32 napos ciklussal nem vàrja okt. 6-ra?

Nem règ pròbàlkozunk de mèg nem is görcsösen hogy pèldàul minden nap....meg se tehetnènk mondjuk mert a pàrom munkàjàbol adòdòan sokat nincs itthon. Nemtudom hogyan kène csinàlunk :) mert szinte minig ovukor nem tudunk együtt lenni. Most megint elutazik.22.èn lesz az ovum ès együtt tudtun lenni 15.ès 16. Dehàt gondolom ez se fog összejönni. Nem olyan règ tettem ki egy màsik kèrdèst hogy esetleg van e valami peteèrèst elősegìtő/előrèbbhozò bàrmi....dehàt le lettem hurrogva.....van esetleg köztetek olyan akinek ìgy sikerült a baba? Ennyivel az ovu előtt? Remènykedhetek azèrt vagy inkàbb mondjak le màr most erről a hònapròl is?

2018. szept. 17. 03:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem 32 naposak a ciklusaim, de szeptember 21-re nem várom, bár biztos vagyok benne, hogy meg fog jönni.
2018. szept. 17. 06:39
 2/10 anonim ***** válasza:

Amennyiben biztos hogy 22en van az ovud es csak 15 es 16an tudtok egyutt lenni akkor teljesen eselytelen, hogy ezt a ciklusodat terhesen zard le. Ha adottak a korulmenyek(pl.nem tul savas huvely, stb) akkor kb. 2-3 napig eletkepesek maradnak es megtortenhet a megtermekenyules. De mar 4-5 nappal az ovu elotti egyuttletbol nagyon kicsi az esely a terhessegre.

Nekem is 32naposak a ciklusaim de pl peteeresem 28 napos ciklus szerint van, nincs eltolodva. Ovu tesztelten most es teljesen meglepett a dolog, ugyhogy en most ezen a heten nem varom, de szerintem megfog jonni

2018. szept. 17. 07:39
 3/10 A kérdező kommentje:
Sejtettem :( ajj,mèrt olyan nehèz ez? Nem vagyok amùgy biztos benne csak a naptàr szerint. Egyèbkènt nem mindig 32 napos a ciklusom. Sajnos mindig kb màs. Van amikor 30 napra jön meg van amikor 28-ra. Mùlt hònapban pl megjött 4 nappal elötte mint ahogy azt a naptàr jelezte. Ezt a hònapot 32 naposra jelzi ès 22re ìrja az ovut. Mondjuk 15.èn csinàltam ovulàciòs tesztet ès negatìv is lett.
2018. szept. 17. 12:43
 4/10 anonim ***** válasza:

Kesz logisztika ez az egesz, drukkolok neked kerdezo, hogy minel hamarabb osszejojjon a baba.

2es valaszolo voltam

2018. szept. 17. 14:50
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen :) èn is drukkolok nektek. Ird meg azert ha esetleg pozit teszteltèl :) 🍀
2018. szept. 17. 14:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Ovulácios tesztet használsz?Mivel irtad hogy nem vagy biztos benne hogy akkor lesz ovud.A spermiumok akár 5 napig is képesek az életben maradásra.Drukolok neked,én oktober 1 ére nem várom,már megvolt az ovum mert minden hónapban megérzem igy 2 naponta vagyunk eggyüt.
2018. szept. 19. 11:01
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem szoktam csinalni,de most először csinàltam 15.èn ès rà 2 vagy 3 napra ès meg az is negatìv volt :(
2018. szept. 20. 05:54
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!:))

Nekem 33naposak a ciklusaim de szintén október 6-ára nem várom!:)

2018. szept. 24. 13:06
 9/10 A kérdező kommentje:
Remènykedjünk :)
2018. szept. 25. 14:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

#8-as vagyok!

Azóta minden okés, babád legyen?

Nekem eddig minden okés mèg nem jött meg.:))

2018. okt. 5. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!