Van valaki 32 napos ciklussal aki oktòber 6-ra nem vàrja? Többi lent.
Sziasztok. Van köztetek aki 32 napos ciklussal nem vàrja okt. 6-ra?
Nem règ pròbàlkozunk de mèg nem is görcsösen hogy pèldàul minden nap....meg se tehetnènk mondjuk mert a pàrom munkàjàbol adòdòan sokat nincs itthon. Nemtudom hogyan kène csinàlunk :) mert szinte minig ovukor nem tudunk együtt lenni. Most megint elutazik.22.èn lesz az ovum ès együtt tudtun lenni 15.ès 16. Dehàt gondolom ez se fog összejönni. Nem olyan règ tettem ki egy màsik kèrdèst hogy esetleg van e valami peteèrèst elősegìtő/előrèbbhozò bàrmi....dehàt le lettem hurrogva.....van esetleg köztetek olyan akinek ìgy sikerült a baba? Ennyivel az ovu előtt? Remènykedhetek azèrt vagy inkàbb mondjak le màr most erről a hònapròl is?
Amennyiben biztos hogy 22en van az ovud es csak 15 es 16an tudtok egyutt lenni akkor teljesen eselytelen, hogy ezt a ciklusodat terhesen zard le. Ha adottak a korulmenyek(pl.nem tul savas huvely, stb) akkor kb. 2-3 napig eletkepesek maradnak es megtortenhet a megtermekenyules. De mar 4-5 nappal az ovu elotti egyuttletbol nagyon kicsi az esely a terhessegre.
Nekem is 32naposak a ciklusaim de pl peteeresem 28 napos ciklus szerint van, nincs eltolodva. Ovu tesztelten most es teljesen meglepett a dolog, ugyhogy en most ezen a heten nem varom, de szerintem megfog jonni
Kesz logisztika ez az egesz, drukkolok neked kerdezo, hogy minel hamarabb osszejojjon a baba.
2es valaszolo voltam
Szia!:))
Nekem 33naposak a ciklusaim de szintén október 6-ára nem várom!:)
Szia!
#8-as vagyok!
Azóta minden okés, babád legyen?
Nekem eddig minden okés mèg nem jött meg.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!