42 napja kesik a menstruaciom 28-29-napos ciklussal-a tesztek negativak-mit tegyek? Mi lehet? Volt valaki mar igy?
Ilyen sok kesessel nincs az a teszt, ami ne mutatna ki.
Ez inkább sajnos valamilyen hormonproblema lehet, fordulj orvoshoz.
Lassan 20 éve menstruálok. Tankönyvi (sziinte hogy) 28 napos ciklusom volt világéletemben.
Egyetlen egyszer késett 10-12 napot , abban a hónapban amikor édesapám meghalt.
Ezen kívül volt még egy alkalom, (akkor már terveztük a babát- tehát nem védekeztünk...) késett tesztek negativak, 3 hét késésnél mentem dokihoz, akkor derült ki hogy pco. ciszták okozták a késést.
szerintem nálad is ez lehet a probléma hanem is ez, valami hormonális probléma ez tuti szerintem menj dokihoz, főleg ha babát terveztek... mert ez befolyásolja ám elég keményen !
5 honapos terhes voltam negativ tesztekkel. :)
Akartuk a babat es nyilvan tudtuk is h baba van. Csak azt akarom mondani h teves pozi teszt nincs teves nega van.
Menj el orvoshoz o fogja megmondani a tutit! :)
Szia!
Én nem vártam eddig, de nekem is volt, hogy nagyon sokat késett. Az akkori orvosom azt mondta, hogy valószínűleg a méhnyálka leválásáért felelős hormon termelődése nem indul meg, mert az agyalapi mirigy nem kap rá parancsot. Ez ugyan nem betegség, de azért nem árt kicsit foglalkozni vele. Nekem anno 3 hónap fogamzásgátlót javasolt a nőgyógyász a gyengébbik fajtából, viszont én rábíztam a "természetre" a dolgot. Egy hormon vérvételt remélem minimum elrendel az orvosod, ha meglátogatod! Bár az se lenne rossz, ha mérne egy nyálkahártya vastagságot is, és megnézné miujság a fészkekben. MEnj mihamarabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!