5hetes 5 napos kismama vagyok üres petezsák, szívhang nincs, baj lehet?
Én így jártam az első terhességgel, menzesz szerint 7 hetesen mentem uh-ra, mres petezsákok, kb 4-5 hetesnek megfelelő terhesség. A dokimtól 2 hetet kaptam még, de addigra annyi történt csak, hogy a petezsákok szép nagyok lettek, de sajnos tök üresek. Szóval missed ab, nekem is volt műtét.
A helyedben 6+4-nél még lehet várnék egy kicsit, lehet csak később fogantak, főleg, ha a ciklusaid kicsit hosszabbak 28 napnál.
Ikrekkel 5 hét 5 napon 1 db üres petezsákot láttak. Egy héttel később meglepő módon 2 szívhangunk volt. A fogantatás és a számolás biztos, mert lombik volt.
Második terhességemnél szintén ikreknek indultak. 5 hét 4 napnál 1 db 7mm-es, üres petezsákunk volt, 7 hét 4 napnál 1 embriót szívhanggal és 1 üres petezsákot láttunk.
Ha tankönyvien 14 nap körül volt ovulációd, akkor nem jó jel, hogy nincsenek még embriók... Ha viszont 1-2 héttel később, akkor még lehet belőle valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!