Segítség? Lehetek terhes?
Ha becsúszott volna úgyhiszem észreveszed.
Nem lesz gond, nem történt behatolás, menzesz előtt általában nem termékenyek a nők.
Máskor viszont előre gondolkodjatok az ilyen részleteken ;)
Basszus, valaki nem tudja történt-e behatolás? Hidd el kérdező, tudnád ha megtörtént, első alkalommal különösen.
De ha még ennyire sem ismered a saját tested, akkor tényleg még ráérsz ezzel a felnőttesdivel.
A r.ibancozást pedig szerintem azért kaptad, mert leírtad, hogy előtte 20 perccel lett kielégítve a barátod, hogy nálad az ágyban nem ment el. Vagyis úgy érezhető a leírásodból, hogy nem te elégítetted ki korábban, hanem valaki más. Legalábbis nekem ez rögtön szemet szúrt.
Amúgy nem, nem vagy terhes. Hogyis merülhetett fel benned a kérdés, ha szűz vagy?
Szerintem nem vagy terhes.
Miért iratsz fogamzásgátlót? Muszáj hormonokkal kezdd? Lehet csak megdönt a barátod és tovább áll. Azt a pár alkalmat megtehetnétek óvszerrel. Lehet aids-es.
Minek egyből talblettáért rohanni? 10 év múlva meg nem érted miért nem esel teherbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!