Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek tényleg működik a...

Szerintetek tényleg működik a terhességi teszt vérrel?

Figyelt kérdés
Külföldi oldalakon láttam, hogy kazettás tesztet nem vizelettel, hanem vérrel csináltak meg, az elvileg hamarabb kimutatja. Még nagyon korai tesztelnem (8 dpo), azért egyet ellőttem reggel, természetesen negatív. Tudom, várjak, hülye vagyok, miért nem varom meg amíg kimarad, stb. Ezeket ismerem. A kérdésre szeretnék választ kapni.
2018. szept. 21. 15:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Amúgy a centrumlab vagy synlab magánlaborokban 2300 Ft + kb 1500 Ft mintavételi díj ellenében pontosan meghatározzák a hcg szintet, 4+2 hetesen én is elmentem, ha már tsh-t nézettem, akkor ezt is.
2018. szept. 21. 16:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy akkor is korai. Beágyazódás előtt tényleg nincs mit kimutatni. Persze lehet beágyazódás másnapján a vér már kimutatja, vizeletben lehet csak 1-2 nap múlva, de ilyen korán vértesztnek sincs értelme.

Nem kerül 8 ezerbe a magánlabor.. az egyiknél listaár 2300 ft, a vérvételi díjat nem találom hirtelen de 1500-ra emlékszem. Szóval 4 ezerből kijön. Hétfőn 11. dpon ha végképp nem bírsz magaddal, esetleg meg lehet próbálni.

2018. szept. 21. 19:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Gondolom akkor te tetted ki ma azt a képet amin ki is próbáltad. Esetleg eltudnad küldeni privátban hogy milyen lett száradás után,én tényleg kíváncsi vagyok rá. Viszont a kérdést nem találom és most nem tudom hogy én vagyok béna vagy tényleg eltűnt.
2018. szept. 23. 19:14
 14/14 anonim válasza:
Sziasztok! Nálunk Szlovákiában kapható otthon elvégezhetö hcg teszt vérböl. ADEXUS a neve.
2020. márc. 21. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!