Szerintetek mit csináljak? Szeptember 8. án kellett volna megjönnie, de 8. napja, h késik! Ma vagyok a 20. dpo-n! Tüneteim megvannak! Szét szakad a hátam-derekam, fájnak a melleim-feszülnek, émelygés, hányinger, elég sokat járok pisilni is! 😉😘🤗
Istenem, mégis mit kellene csinálni szerinted? Miért nem jut eszedbe tesztet csinálni?
(Amúgy kérlek, tanulj meg helyesen írni.)
Na, vajon? Vajon mit csinálj?
Javaslom keresgéld tovább magadon a vélt, vagy valós tüneteket, ahelyett hogy rápisilnél egy tesztre...
En is megjartam...Januarban missed ab-om volt, junius kozepen pozitivat teszteltem, de 6 hetesen gorcsoltem, egeszen a terdemig sugarzott a fajdalom, elkezdtem verezni. Mar tudtam, hogy ezt elveszitem...irany a surgossegi, ver es vizelet teszt mar negativ volt, uh-n semmit nem lattak. Mikor hazaertem egy par perces iszonyatos fajdalmam es gorcseim voltak, majd miuttan osszekapartam magam a furdoszobaszonyegrol ereztem hogy nagyobb darab valami tavozik belolem. Valoszinuleg kemiai terhessegen estel at te is.
Nagyon sajnalom de fel a fejjel es kitartas!
Értem és köszönöm a válaszotokat mindenkinek!!
De addig amíg nem jön meg reménykedek hátha!! 🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!