Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a véleményetek leírtakról?

Mi a véleményetek leírtakról?

Figyelt kérdés
31-én voltam az orvosnál. Szeptember óta nem mensiztem, mert vesekéreg gondom van mint kiderült. Akkor szedtem 1 hónapja a gyógyszert a bajomra. A doki azt mondta, h mintha nyálkahártya lenne kialakulóban. Akkor azóta lehetett peteérésem? Létezhet, h teherbe is estem hirtelen?
2010. jún. 22. 13:57
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja lemaradt, h gyanúsan furán érzen magam 2 hete. Derék fájás, gyakori fáradság, 1-2 kaja felkeveri a gyomrom, és tegnap óta a hasamban is furcsaságot érzek. Gondoltam arra is mi van ha a doki nem a nyálkahártyát látta hanem esetleg létezhet e h már kezdődő terhesség volt az, csak nem vettem észre mikor pé volt.
2010. jún. 22. 14:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Semmi nem lehetettlen. Ha 31.-én dokid alakuló nyh-át látott, előfordulhat, hogy volt ovulációd, azóta pedig minimum eltelt 2-3 hét , tehát lehetnek terhestüneteid is. Többet megtudhatsz, ha veszel egy tesztet. Sőt a legjobb, ha most kiszaladsz a patikába és meg is csinálod. Megöl a kiváncsiság :-)
2010. jún. 22. 14:25
 3/6 anonim ***** válasza:
bocs az offért, de engem is :)))
2010. jún. 22. 14:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Az a helyzet h a terhes tesztjeim negatívak.De csináltam két "jós tesztet" ami szerintem elég reménykeltő. Ezért nem tudom mi van velem. Hónap végén megyek csak vissza a dokihoz. De jó érzés tudni h nem csak n gondolom úgy h előfordulhatott. De jó lenne ha baba lenne..
2010. jún. 22. 14:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Bocs, de nem értem amit írtál, hogy a "teszt negatív", de a "jósteszt reménykeltő". Most akkor ez hogy is van?

Első voltam.

2010. jún. 22. 14:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom én sem.A jós teszt(ovu teszt reggel)elég erős csíkú lett. Igaz a T csík halványabb mint a K. De majdnem egyforma. De a terhességi negatív. Én sem értem mi van most.
2010. jún. 22. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!