Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Titok c....

Mi a véleményetek a Titok c. könyvben leírtakról?

Figyelt kérdés
Van valakinek ezzel kapcsolatban pozitív tapasztalata?
2010. máj. 10. 12:08
 1/9 anonim válasza:
Na erre én is kíváncsi lennék...
2010. máj. 10. 12:16
 3/9 anonim ***** válasza:
egyelőre nekem annyi, hogy a gondolkozásom módosult :) sokkal pesszimistább voltam, mielőtt láttam volna a kisfilmet, ill.olvastam volna a könyvet. Azóta máshogy gondolkodom, optimistább vagyok és próbállok először mindig a kevésbé rosszra gondolni.
2010. máj. 10. 12:37
 4/9 anonim válasza:

titkok falak mögött, titkok emberek között...

Jólvan elég lesz!

2010. máj. 10. 13:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Az, hogy semmi titok nincs benne. Az optimizmus használ az egészségnek. Ha pedig elképzeled és beleéled magad abba, amit el akarsz érni, akkor az agyad a "háttérben" dolgozik a problémán és sok jó ötleted lesz. Ezek köztudott tények, semmi "titok" nincs itt. El tudom képzelni, hogy a "titok" sokaknak beválik.
2010. máj. 10. 13:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én legalábbis akaratlanul is úgy működtem eddig,ahogy a Titok leírta.Nem hirtelen teljesültek a dolgok,volt amikor 4évembe is belekerült,de ha az ember nagyon akar valamit,és jól bele tudja magát képzelni,akkor semmi sem lehetetlen.Most épp egy robogóval vagyok így,amit kinéztem,és már sokszor elképzeltem hogy megyek vele,itt áll az udvaron,stb,kíváncsi leszek így lesz-e:)
2010. máj. 10. 14:07
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
Hát.... pontozzatok le, de nekem működik. Eddig minden bevált (lehet, hogy placebo, lehet, hogy optimizmus, nem tudom), viszont tény, hogy eddig mindent sikerült vele elérnem, amit akartam.
2010. máj. 10. 14:51
 8/9 anonim ***** válasza:

tegnap 14:51

Minden sikeres ember alkalmazza a "titkot", azaz: arra összpontosít, amit el akar érni, és lelkes, elszánt, optimista, nem esik kétségbe. Ez tényszerűen "működik", csak éppen semmi misztikus, ezoterikus varázslat nincs mögötte. Nyugodtan alkalmazza mindenki a (nemlétező) Titkot, be fog válni.

2010. máj. 11. 05:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehet. :)Engem végülis nem érdekel, hogy miért sikerül valami, a lényeg, hogy sikerüljön. :)
2010. máj. 11. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!