Volt valakinek beágyazódási vérzése?
Figyelt kérdés
Csak itt, a gyk-n hallottam erről, de mindenki azt hiszi az van neki, nekem nem volt és mástól se hallottam ilyesmit.2018. szept. 10. 17:54
1/7 anonim válasza:
Nekem volt. Pár csepp volt a wc-ben egymás után 3 alkalommal.
2/7 anonim válasza:
Igen volt, azt hittem hamarabb megjött, kb fél napig tartó pecsételés volt. Aztán rá egy hétre pozitívat teszteltem.
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor létező dolog.
2018. szept. 10. 19:00
4/7 anonim válasza:
Nekem három napig tartott nagyjából. Először kevés barna a papíron, majd minimális piros, aztán folyamatosan csökkent a mennyisége. Öt napra rá pozitívat teszteltem.
5/7 anonim válasza:
2-3 napigvolt valami rózsaszín maszat a bugyimon, azt hittem, meg fog jönni. Végül a lányom jött. 😄
6/7 anonim válasza:
Nekem elég friss az élmény. Volt pár csepp rózsaszín de csak a WC papíron vettem észre ez volt 4-én most menzesz előtt vagyok 3 nappal. Ma teszteltem pozitívat. :)
7/7 anonim válasza:
és az is lehet beágyazódás, ha nem csak pár csepp van, hanem kicsit több barnás "vérzés"? én ma vagyok a 7.dpon,reggel csak a wc papíron volt kis rózsaszínes folt, aztán már a tisztasági betéten is látom, és már barna színe van. a mensim még 1-1,5 hét múlva esedékes. reménykedhetek babában? vagy ez már felejtős? van olyan, akinek nem csak 1-2 csepp vérzése volt beágyazódáskor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!