Beagyazodasi verzes?
Nem mindenkinek van beágyazódási vérzés
Illetve az előzö menzi maradványa is tusztul így ki
Vagy annyira minimális a vérzés hogy mire kiér oxidálódik és barnázás lesz
Ez a helyzet hámsérüléses vérzésnél is ha enyhe
Ujjazás maradványa
Ha félsz a terhességtől
Menj nőgyógyászhoz aki felvilágosít arról h hogyan is készűl a baba
Ahhoz, hogy terhes legyél, telibe beléd kell élveznie a barátodnak. Tudod, rendes szex által.
Itt sokan szeretik egymást rémisztgetni (nem, nem ennél a kérdésnél értem, sőt, ez inkább a szexuális kategóriára jellemzó), de attól, hogy valaki rád csöpögteti pl, nem fog befolyni, és nem lesz gyerek.
Sőt, a megszakításos szexnél is készpénzként kezelik, hogy terhesség lesz. Hát, elárulom, ott legtöbb esetben a "megszakítás" nem időben történik, vagy épp meg sem történik, de Pistike szégyenli, hogy elsült, és megeteti a Marikát azzal, hogy vigyázott, és kivette időben...
Fogamzásgátló HELYES használata mellett is kb esélytelen, ott is javarészt valami el lett ba$zarintva, max nem vették észre.
Annyira nem egyszerű azért teherbe esni, mint itt fel van konferálva.
(És nem, rohadtul nem azért mondom, mert nekem nehéz volt. 15 éve élek szexuális életet, megszakítással sose lettem terhes, itt jönne az, hogy biztos nem vagyok túl termékeny, hát ennek ellenére az első gyerek 4 hónap, a második másfél hónap alatt jött össze, a harmadik egyetlen, pont középidőre sikerült, védekezés-mentes szex eredménye. És gyanítom, nem én vagyok az egyetlen ezzel...)
4-essel egyet értek
12 éve megszakítással csak akkor estem teherbe, amikor szerettem volna és mindkettővel 2. hónapra sikerült is
De a régi öregek szerint a jó pi.a a lepedőről is felkapja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!