Mi az beágyazódási vérzés?
Figyelt kérdés
Annyit olvasom itt de sem a saját terhességemnél sem ismerőstől nem hallottam ilyenről. Van akinek volt?2018. márc. 30. 14:51
1/8 anonim válasza:
Nagyon-nagyon ritkán fordul elő,de itt,valamiért az oldalon,mindenki számára ez az egyetlen biztos jel a terhességre,nem is értem.
2/8 anonim válasza:
Legenda. A gyakorizok koreben pedig valamiert mara egy halal termeszetes es ebidens dolog. Mindenkinek vaan. Aki valaszol :D (na meg persze bemqgyarazta maganak.gogy deee, o erezte, neki.volt minden o onnan tudta hogy terhes ( NEM))
3/8 anonim válasza:
Nekem sem volt sose, 2 gyerekem van. De csak létezik, ha már neten cikkek is írnak róla... de szerintem nagyon ritka lehet.
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor tényleg nagyon ritka dologról van szó. Köszi
2018. márc. 30. 22:02
5/8 anonim válasza:
Felreertes ne essek. Nem mindtam higy nem letezik. De messze nem olyan gyakori, mint ahogy itt minden masodik no allitja, higy neki de marpedig volt. Sot erezte stb fa"""ok.
6/8 A kérdező kommentje:
Ki pontoz le itt mindenkit???hihetetlen
2018. márc. 30. 23:13
7/8 anonim válasza:
Az akinek volt :D
Amugy itt tenyleg van am mindenkinek minden. Vegigmenstrualt terhesseg, 10.napon pozitiv teszt...azt sem ertem minek olyan Koran,de mindegy ;)
8/8 anonim válasza:
Hat azert mert O erezte a beagyazodast. Vagy mar eleve a fogantatast. Mar szex kozben tudta hogy sikerult. Ezert miert is ne tesztelhetne koran :) " ironia"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!