Hány napig tarthat a beágyazódási vérzés?
Szio.
Én is igy vagyok. Nekem kb.7 napja volt ovum. Tegnap pici volt a wc papiron egy pici volt pisilés közben. Meg ma is volt pici a wc papiron. Kissé barnás szinű. Sosem volt ilyenem mensi elött pláne nem 9-10 nappal.
Ugyhogy várom mi lesz.
Neked is drukkolok kedves kérdező.
Nekem is kissé barnás volt 2 napig.
Csodálom, hogy nem támadtak le, a napokban ment a vita, hogy a beágyazódást nem érzed, nincs "tünete" :)
Most nem volt semmi már mikor kimentem wcre. A hőm szépen fennt van. Jövő hét kedd környékére nem várom. Picit reménykedem mert nem szokott nekem ilyen közti barnázás/vérzés lenni. Mensi előtt 1 max.2 nappal szokott. De most a cickoim sincsenek ugy bedurranva,nem érzékenyek mint minden hónapban szoktak lenni.
Hát bizakodom. És szìvböl kivánom neked is hogy sikerüljön.
Miota "probálkoztok"? Mikorra nem várod?
Viki
Szia Viki! Úgy tűnik talán hogy ma nekem se nagyon van hála Istennek. Reggel volt egy igazán minimális, de azóta szerencsére nem. Mi a második gyerkőcöt szeretnénk most összehozni. Az első most 22hónapos és a mensim 5hónapja tért vissza. Most sikerült elcsípnem az ovum, így ez az első igazi hónap ;) egyébként szerdára nem várom
És Te hogy vagy? Remélem minden a legnagyobb rendben van. Neked van már babád? Mióta próbálkoztok? Remélem ebben a hónapban beteljesül a kívánságod :)
Kedves utolsó! Gratulálok Neked! Én tesztelni szerintem csak a hét második felében fogok. Addig dédelgetem még a reményt ;)
Szép napot!
Melinda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!