Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt valakinek beágyazódási...

Volt valakinek beágyazódási pecsételése? Kicsi vérzés vagy barnázás?

Figyelt kérdés
Mikor volt hogyan zajlott? Biztos pont ez a terhességre?
2018. máj. 6. 14:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Amikor először nem jött meg, akkor 3 napig volt valami rózsaszín maszatolás.
2018. máj. 6. 17:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eszembe sem jutott, először, hogy terhesség miatt pecsételek, azt hittem ennyire hamar meg fog jönni.

Barnás piros volt a wc papír, mint amikor megjön..

Mivel ez reggel volt( amikor nekem megjönni is szokott) tettem tampont

Első nap sosem görcsölök,semmi jele nem szokott lenni a vérzésen kívül, hogy megvan... így délelőtt mentem cserélni.. De csak kb annyi volt rajta, mint amikor elmúlik.

Szőval nem tettem másikat.

Aztán nem is jött..

Innen a 4. Nap teszteltem extra halvány pozit..

Semmi tünetem nem volt..

Hőhullámaim max..de akkor front volt..stb..bármire lehettt fogni

33 hkm

2018. máj. 6. 19:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a ciklus.hu szerinti ovu után volt 8 nappal. Világos alsónemű volt rajtam és azt hittem hamarabb fog megjönni. De napokig utána semmi, gondoltam esetleg a diéta volt ami bekavart a ciklusomba. A beágyazódási vérzésről pedig azt hittem mendemonda. Tegnap pozitívat teszteltem 😊

Neked is volt esetleg azért kérdezed?

2018. máj. 12. 07:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Sziasztok,én a 17.napon vagyok.Ma kezdődött pecsételő vérzés.A múlt hónapban 26 napos volt a ciklusom.Szerintetek lehet ilyen korán beágyazódás jele?
2018. máj. 29. 19:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Szua semmi sem kizàrt! Egyébként nekem 5 nap pecsételés után megjött😞Most újra várom a “nem vártat”! Remélem neked baba miatt🙂szorítok! Majd írd meg mi volt 🙂
2018. máj. 29. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!