Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akiknek gyorsan összejött a...

Akiknek gyorsan összejött a baba, mennyire volt éles próbálkozás? Előtte hogyan védekeztetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy másik kérdés inspirálta ezt :) sokan írtátok hogy első hónapokban összejött a baba. Az lenne a kérdés hogy amikor összejött akkor mennyire figyeltetek oda a peteérésre, termékenységre stb. Változott valamit a szexuális életetek, amikor eldöntöttétek, hogy babát szeretnétek?

Addig hogyan védekeztetek?

Köszi előre is :)

2018. szept. 10. 17:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
60%
A lányom születése után gyorsan összejött a tesó. 6 hétig ugye semmi, utána egy hónapig óvszerrel védekeztünk. A lányom 3 hónapos korában úgy döntöttünk, jöhet a következő, a második hónapban fogant meg. Nem számolgattunk, hőmérőztünk, semmit nem csináltunk, csak szerettük egymást, amikor elaludt a lányunk. 😊
2018. szept. 10. 21:32
 12/19 anonim ***** válasza:
55%

Első terhességem előtt megszakítással védekeztünk már majdnem egy éve (nem lett volna baj, ha besikerül, de az élessel meg akartuk várni az esküvőt). Nem figyeltem semmit, azonnal összejött, de nem maradt meg sajnos a terhesség.

Másodiknál szintén nem figyeltem semmit, az első vetélés okozta nőgyógyászati gondokon épphogy túl voltam, nem is számítottam akkor terhességre, épp csak nem védekeztünk, és egyből megfogant a kislányunk.

A harmadiknál fogamzásgátlót szedtem az első gyerek születése után 2,5 évig. Egy ciklust kivártunk (megszakítás), a következő éles volt, nem figyeltem semmire, se annyira elcsúszott az előzőhöz képest, hogy pont csak akkor nem szexeltünk, amikor kellett volna, mint utólag kiderült :D Emiatt a következő ciklusban használtam ovulációs tesztet, így már összejött, januárban születik a kisfiunk.

2018. szept. 11. 10:51
 13/19 anonim ***** válasza:
44%
Mi előre megbeszéltük, mikortól nem védekezünk,és meg is ígértem h köv szeptemberre meglesz a baba 😁de ettől még nem voltunk együtt többet.Sőt a férjem iskolába járt,hétvégente jött csak haza így sok választás nem volt. Én figyeltem magamon a peteérés jeleit,szerencsére pont hétvégre esett,ha szeptemberre nem is de novemberre lesz baba másfél hónap hétvégi próbálkozással😊
2018. szept. 15. 07:47
 14/19 anonim ***** válasza:
41%

én figyeltem a testem+ ovuteszteltem, mivel szules utan hiaba jott meg rendszeresen a menstruaciom..nagyon gyatra volt, aligalig vereztem(inkabb csak pecseteltem minden honapban)

emiatt bepanikoltam,hogy mi van, ha nem is fog sikerulni a kisteso

elso honapban ovulacios tesztet csinaltam, szerencsere kimutatta,hogy nagy valoszinuseggel van peteeresem + ereztem is a tuneteket... aztan sikerult is elsore

pedig mar elkonyveltuk mindketten,hogy honapokba is telhet mire sikerul

mindketten meglepodtunk a + tesztnel

2018. szept. 15. 11:39
 15/19 anonim ***** válasza:
53%
Óvszerrel védekeztünk. Mikor élesben ment a dolog első hónapban sikerült. Azt hittük lesz 2-3hónapunk az önfeledt szeretkezésre.😃 Mindenki azt mondta elsőre úgysem jön össze, lesz vagy fél év. Letaglózott minket a pozitív tesz látványa. Számolni nem számoltunk semmit, én érzem a peteérést, de csak előtte voltunk együtt.
2018. szept. 15. 13:59
 16/19 A kérdező kommentje:
Ezen a sztorin jót röhögtem :)
2018. szept. 17. 12:49
 17/19 anonim ***** válasza:
9 év tabletta után a második hónapban már sikerült, pihenőt se tartottam. Semmit nem csinaltunk másképp. Nem mertem hőmérsékletet, se ovu teszt stb. Úgy voltam vele hogy lesz ami lesz. Semmi rágörcsölés nem volt benne, igazából nem is agyaltam rajta. Teljesen rabiztam a természetre.
2018. okt. 12. 22:16
 18/19 anonim ***** válasza:
50%
8 éve megszakítással védekeztünk, aztán egyszer sehogy a ciklusom 7. napján. Most 2,5 éves a lányom.😊 A második baba előtt nagyon előre látó voltam. Elmentem megnézni hogy áll a pajzsmirigy alulműködésem, rákszűrésre is elmentem. Sportoltam és még a próbálkozás előtt femibiont szedtem. Úgy voltam vele visszamegyek dolgozni, mert úgy is legalább fél év, mire összejön ha szerencsénk van. Szóval bejelentettem a munkahelyemen, hogy visszamennék dolgozni, rá egy hétre kiderült, hogy babát várok, az első hónapban megfogant. Nem nézegettem a napokat, együtt voltunk mikor jól esett.😊
2018. okt. 12. 22:22
 19/19 anonim ***** válasza:
36%

2 gyerek van, mindkéttő tervezett. Amikor nem akartunk gyereket, akkor úgy védekeztünk évekig, hogy a termékenységi időszakban óvszerrel, mensi elott és utáni napokon sehogy. Igazából mák, hogy nem volt plusz peteérésem, de elég pontos a ciklusom, így mondhatni naptár módszert alkalmaztunk.

Amint gyereket akartunk, a legtermékenyebb napokon minden nap együtt voltunk, amúgy meg 2-3 naponta. Mindkét gyerek elsőre összejött.

2018. okt. 12. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!