Akiknek gyorsan összejött a baba, mennyire volt éles próbálkozás? Előtte hogyan védekeztetek?
Sziasztok! Egy másik kérdés inspirálta ezt :) sokan írtátok hogy első hónapokban összejött a baba. Az lenne a kérdés hogy amikor összejött akkor mennyire figyeltetek oda a peteérésre, termékenységre stb. Változott valamit a szexuális életetek, amikor eldöntöttétek, hogy babát szeretnétek?
Addig hogyan védekeztetek?
Köszi előre is :)
Első terhességem előtt megszakítással védekeztünk már majdnem egy éve (nem lett volna baj, ha besikerül, de az élessel meg akartuk várni az esküvőt). Nem figyeltem semmit, azonnal összejött, de nem maradt meg sajnos a terhesség.
Másodiknál szintén nem figyeltem semmit, az első vetélés okozta nőgyógyászati gondokon épphogy túl voltam, nem is számítottam akkor terhességre, épp csak nem védekeztünk, és egyből megfogant a kislányunk.
A harmadiknál fogamzásgátlót szedtem az első gyerek születése után 2,5 évig. Egy ciklust kivártunk (megszakítás), a következő éles volt, nem figyeltem semmire, se annyira elcsúszott az előzőhöz képest, hogy pont csak akkor nem szexeltünk, amikor kellett volna, mint utólag kiderült :D Emiatt a következő ciklusban használtam ovulációs tesztet, így már összejött, januárban születik a kisfiunk.
én figyeltem a testem+ ovuteszteltem, mivel szules utan hiaba jott meg rendszeresen a menstruaciom..nagyon gyatra volt, aligalig vereztem(inkabb csak pecseteltem minden honapban)
emiatt bepanikoltam,hogy mi van, ha nem is fog sikerulni a kisteso
elso honapban ovulacios tesztet csinaltam, szerencsere kimutatta,hogy nagy valoszinuseggel van peteeresem + ereztem is a tuneteket... aztan sikerult is elsore
pedig mar elkonyveltuk mindketten,hogy honapokba is telhet mire sikerul
mindketten meglepodtunk a + tesztnel
2 gyerek van, mindkéttő tervezett. Amikor nem akartunk gyereket, akkor úgy védekeztünk évekig, hogy a termékenységi időszakban óvszerrel, mensi elott és utáni napokon sehogy. Igazából mák, hogy nem volt plusz peteérésem, de elég pontos a ciklusom, így mondhatni naptár módszert alkalmaztunk.
Amint gyereket akartunk, a legtermékenyebb napokon minden nap együtt voltunk, amúgy meg 2-3 naponta. Mindkét gyerek elsőre összejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!