Ez beágyazódási vérzés lenne?
Fogamzásgátlót szedek kb. 5-6 éve. Párommal rendszeres szexuális életet élünk. A ciklusaim normálisak szoktak lenni (28 nap+-1). Most pár órája barnás "vérzést" tapasztaltam, kis mennyiségben, de csak wc papíron. Csodálkozok, mert eddig még soha nem tapasztaltam ezt, pláne nem 14 nappal a menzesz után. Előző hónapban egy tabletta kimaradt (otthon hagytam egy kiránduláskor), más módon nem védekezünk.
Emiatt ez lehet beágyazódási vérzés?
Ha a mensi előtt 14 nappal az sokkal inkább középidős maszatolás, mint beágyazódás. Amúgy a beágyazódás 10-12 nap alatt megy végbe, így ez az előzőhónap elfelejtett 1 szeme miatt már késő lenne. De amúgy 1 szem kihagyása nem akkora tragédia.
Ha nem vagy biztos a várt napjától tesztelj 2-3 naponta míg nem lesz vérzés vagy pozi a teszt.
De ne parázz nagyon picike az esély hogy terhes lennél, ha meg izgulsz csak késni fog.
A legjobbakat kívánom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!