Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clearblue teszt idontul...

Clearblue teszt idontul egyertelmu pozitiv, hihetek neki?

Figyelt kérdés
Szoasztok tegnap csinaltam reggel egy clearblue tesztet ami idon tul lett pozitiv . Ma van a menzesz esedekws napja es ma a facelke pedig negativ . Pisiles es mell feszules van annyira h aludni sem tudtam . Soha nem volt meg idontuli pozitiv tesztem semmelyikbol.

#Clear Blue #poziriv
2018. szept. 7. 08:27
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Es nektek is kesett a menzesz ? Voltak tuneteitek amik nem voltak feltetlen szokvanyos pms tuneteitek pl mellfeszules a mellmoldalanal jelentkezo fajdalom , vagy suru pisilesinger ? Varok nem elem bele magam csak mar teszteltem clearblueval regen es sosem volt semmi mas csak negativ es nem valtozott at .
2018. szept. 7. 20:25
 12/19 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is volt álpozitív clearblue tesztem, vagyis amit ezzel a fajtával teszteltem mind az volt! Ezért már nem is szeretem, mindig beleéltem magam. DE!!!! Azt azért nem hagynám ki, hogy azok nem ilyenek voltak. Mindig látszik függőlegesen a reagens helye, ezért mindig egy halvány pozitívat mutat. Szóval nem szeretném a kedved elvenni, épp ellenkezőleg, nekem ez határozott pozitív!! 😃

Próbálok keresni egy képet hogy milyen az fals pozitív. És feltöltöm

2018. szept. 7. 20:31
 13/19 A kérdező kommentje:
Azt nagyon megkoszonnem :) bennem is talan az tartja kicsit a lelket h elegge vastag es a netet bongeszve a fals pozitivak nem voltak ilyen vastagok .. bar fene se tudja
2018. szept. 7. 20:41
 14/19 anonim ***** válasza:
Mi van veled?
2018. szept. 8. 13:44
 15/19 A kérdező kommentje:

Ma meg nem teszteltem . Meg varok h biztos legyen. :)

Egyenlore kicsit gorcsol a hasam neha de reggel emelyges amit tuti nem kepzelek be es iszonyatosan fajnak a melleim es viszketnel ami tok fura meg ilyennel nem talalkoztam :D regota probalkozunk de nem vagyok ragorcsolve a gyerekre foleg mert most nagyon elvezem a munkam . De mindenkepen irok ha tesztelek .elvileg 1 napja kesik .

2018. szept. 8. 19:47
 16/19 A kérdező kommentje:
Amit nem emlitettem h kb 20 perc utan jelent meg a csik nem szaradasi xsik volt . Ami meg erdekes h ez az elao ciklusom h a borom nincs kipattogva begyulladva .. pedig mindig lesz nagy pattanasom ami addig gyulladt amig megnem jon ..
2018. szept. 8. 19:56
 17/19 anonim ***** válasza:
Na? Még mindig semmi?
2018. szept. 9. 23:07
 18/19 A kérdező kommentje:
Nagyon gorcsoltem es ugy tunik kezd megjonni . Nem hiszem h tevedett a teszt inkabb azt h valami baj volt .
2018. szept. 10. 12:21
 19/19 anonim ***** válasza:
Sajnálom :(
2018. szept. 10. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!