Clearblue teszt idontul egyertelmu pozitiv, hihetek neki?
Figyelt kérdés
Szoasztok tegnap csinaltam reggel egy clearblue tesztet ami idon tul lett pozitiv . Ma van a menzesz esedekws napja es ma a facelke pedig negativ . Pisiles es mell feszules van annyira h aludni sem tudtam . Soha nem volt meg idontuli pozitiv tesztem semmelyikbol.#Clear Blue #poziriv
2018. szept. 7. 08:27
4/19 anonim válasza:
Nézd, időn túli tesztet nem szokás értékelni.
De valószínűleg amiatt nem jött ki a pozitív rögtön időn belül, mert korán teszteltél. Nincs még annyi hcg a szervezetedben. Ismételd meg a teszted 2-3 nap múlva koncentrált vizeletből.
5/19 anonim válasza:
Ez érdekes.... nem tudom eldönteni, hogy ezek a CB tesztek vagy ennyire nagyon jók, vagy ennyire nagyon rosszak. Előző hónapban volt egy digitális pozi tesztem, az összes másik teszt negatív volt, talán nagyon nagy jóindulattal az egyiken mintha.... aztán 1 hét késéssel megjött. Elvileg kémiai terhesség volt, de az is benne van, hogy a teszt mutatott téves pozit, ami mint tudjuk nagyon ritka. Ez a fajta CB szokott lenni kétes eredményű hogy halványan pozitív és azt negatívnak kell venni, na de ez nem halvány...kíváncsian várom, hogy mi lesz. Esetleg digitalist próbáld ki.
6/19 A kérdező kommentje:
Van itthon digitalis azt par nap mulva kiprobalom . Igen nekem is az a fura h van a szellem csikos teszt de ez nem kicsit pozitiv . Mindenkepen irok . Nekem nem rendszeres a ciklusom de mikor pe-m van azt erzem es onnantol 14 nap megjon mindig . Ma van a 14 nap . Irok mi lett
2018. szept. 7. 10:03
7/19 anonim válasza:
A CB tesztjeim majdnem mind ilyenek voltak. Szerintem az egyik legrosszabb fajta és nem tudom miért.
Persze ettől lehet hogy baba van a dologban és drukkolok is,csak én már nem hiszek a CB-nak.
8/19 anonim válasza:
Az összes ilyen tesztem ilyen volt, mikor az összes többi negatív. (Facelle, predycror)
Én a facellnel hinnék.
9/19 anonim válasza:
Ugyan ilyen volt az en tesztem is, vegul 2 het kesessel megjott a menstruaciom. Kemiai terhessegem volt allitolag
10/19 anonim válasza:
Volt ilyenem, nem voltam terhes. :( Azért szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!