Ezen ti is láttok nagyon nagyon halvány csíkot?
Figyelt kérdés
Mert barátnőm szerint ott van de én nem látom. Úgyhogy inkább nem mondtam még páromnak semmit. De szerintem ez marhára negatív sajnos. Https://postimg. Cc/image/gir1x2kyp/2018. szept. 6. 12:31
6/20 anonim válasza:
Sajnálom negatív! Amit a barátnőd lát, az pirosodik be, ha terhes vagy. Az alapból ott van, szinte nem is lehet látni.
7/20 anonim válasza:
ha lenne tankonyvi pelda a negativra, ez lenne az.
8/20 anonim válasza:
Ez egy negatív teszt, csak a reagens helye látszik. Pozitívat nem kell ennyire vadászni. Késik már?
9/20 A kérdező kommentje:
igen kèsik 8 napja
2018. szept. 6. 14:44
10/20 anonim válasza:
Én nagyon halványan látom. Próbáld meg a képet át tenni negatívba,ott egyértelműen latszani szokott. És a helyedben csinálnék egy új tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!